Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Kamp Politin na Krku – vaša mnenja?

Kamp Politin na Krku – vaša mnenja?

POzdravljeni, zanima me vaše mnenje. Letos junija bi šli za en teden kempirat v kemp Politin na Krku, pa me zanimajo vaša mnenja. Smo družina s triletnim otrokom in še enim na poti. Zato bi radi bili nekje, kjer ni daleč do doma v primeru, da bi bilo z menoj kaj narobe (dokaj rizična nosečnost).
Na Krku smo bili v konobah, nam je bilo kar všeč in v Bunculuki, ki pa nam niti slučajno ni bila všeč. Radi imamo mir, senco, plaže pa take, da se ravno vsi ne tiščijo gor kot sardelce ampak, da so razgibane ….
Hvala za pomoč. Dobrodošel pa bo tudi kak nasvet za kakšen drug kamp na Krku.

MIdva sva včasih tudi hodila v konobe, bunculuka nama ni bila všeč, tako da imava podoben okus. Politina ne poznam. Smo pa odkar imamo našo punčko bili enkrat na pagu (Straško) – kar OK in v Valalti (kamp + ampartmaji v fkk kampu). to je pri rovinju tako da je blizu. Imaš pa vse od prodnate do skalnate plaže. Voda ok.
M

Zraven katerega večjega kraja na Krku je Politin?

Za tako majhne otroke je katastrofa, ker ni sence (vsaj leta 2003) je ni bilo, sedaj ne vem. Meni kamp ni bil všeč. Pravo nasprotje je Bunculuka (malo naprej od Baške) – za otroke pravi raj!
Je pa res full poln, tako da s šotorom sredi sezone… težko.

Mene pa zanima kaj več o kampu Konobe. Pravite,da vam je bil všeč. Ali je kaj sence? Kaj pa gneča v glavni sezoni? Ali se da dihati – da imaš okrog svoje prikolice, šotora nekaj prostora, malo intime. MI smo do sedaj hodili v Baldarin na Cresu, zdaj pa bi radi malo menjali.

priporočam avtokamp ježevac na krku..res fajn…

V Kampu Politin je bolj malo sence. V Konobah so nas pred štirimi leti prestrašile kače, veliki
goži so lezli kar med šotori in po borovcih, tudi podgane smo videli

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close