Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice kamp podzemelj ob kolpi

kamp podzemelj ob kolpi

Je kdo že bil v tem kampu? Za en dan (kopanje), za več dni? V hišici, ali s šotorom?
Prosim, povejte vaše izkušnje ! Pogovarjamo se, da bi šli za slab teden. Kako je, voda topla, kakšne so cene, je dovolj prostora za postavit šotor itd. Vse, čimveč. Hvala.

A ni to tisto, ko je pred larimi leti privatnik kupil in zaprl kopališče?

Kdo bi zaprl kopališče. Odprl ga je ne pa zaprl .

Na Kolpi je precej kopališč in nekaj kampov . Jaz ne poznam nobenega prav dobro. Vem le, da je Kolpa poleti topla;). Dvakrat smo se šli kopat, kampistov (tudi Slovencev) je ogromno. Očitno ni nobeden iz Mona ?!)

Očitno res noben Monovec/ka ne hodi tja, oz. tam bil. Ne bo nič iz prve roke :!! :(((

V mobilni hišici in he bill full lepo

Podzemelj je kamp z doooolgo tradicijo, ima tudi adrenalinski park ipd., ne vem, kako je kampirati, ker spim doma, blizu. Primostek je pa big berry, bolj zaprt kot ne.

Bila za 1. maja, takrat je bilo še zelo mrzlo. Moji pa so se ravno sedaj vrnili in so se imeli zelo fajn. Kopali so se veliko, vozili s kanujem. Cene imaš vse na internetu. Lahko kampiraš, najameš mobilno hiško. Imajo adrenalinski park in en gostinski objekt za hrano in pijačo, na sposojo kolesa in supe, organizirajo rafting izlete in podobno. Tko da dolgčas ni, pa tudi v tem terminu sedaj do soboto ni bilo hude gužve in to je bilo našim najbolj všeč.

Ravno sm se vrnila domov…
Celo noč so galamili… so imeli eno fantovscino glasna glasba do 5h zjutraj…
Če hočeš žurat ok, če greš pa počivati pa pojdi raje drugam…

Mi smo bili pred približno petimi leti tam in je bilo fajn. Voda topla, urejeno, gostinska ponudba ok, edino nekateri šotoristi še niso slišali, da ne moreš šotora postaviti dobesedno na sosednji šotor. Zraven nas so prišli eni ljubljančani in se postavili čisto do našega šotora, svoje stvari so zmetali kar pred naš šotor, galamili pa vsaj do treh zjutraj, in to ne da bi se pogovarjali bolj potiho, ampak čisto tako kot sredi dneva, vpitje in smeh. Zjutraj ob kakih osmih, ko smo si mi čimbolj potiho pripravljali kako, pa je prišel tip iz šotora in nam rekel, če smo lahko tiho, ket njegovi otroci še spijo. Sem samo debelo pogledala in rekla, a mislite, da moj pa ob dveh ponoči ni spal, ko ste se drli čez cel kamp.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close