kamp Pineta v Savudriji-nesramno osebje
poslušte capm pineta je zakon že ful časa hodmo tja pa ni blo še nobene sitnosti.mislm 4 wc, 4 tuši, 8 umivalnikov, 6 fenov 4umivalniki za posodo in 4 umivalniki za perilo vse to pa še pomnožite z 2 ker je vse to samo na ženski srani v samo enem in in sicer oranžnem vedno čistem wcju pa še +8 zunanjih tušev .v celem campu so trije takile wcji.45 minut z avtom in 2 uri in pol s kolesom si oddaljen od Umaga ki je središčni center.plaža sploh ni tolk daleč.mi smo namreč tik ob zalivu.recepcija in trgovina sta tudi blizu in če v trgovini ne najdeš kar rabiš greš v umag.za tisto s parcelo ste pa čist sami krivi pa še to na forum ne dajajte slabih ampak pak raje dobre komentarje.ker camp pineta je cool!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jaz se strinjam z vsemi zakompleksanimi popotniki, ki tega posta ne bi uvrstili med “popotniške izkušnje”. Jaz osebno bi semkaj uvrstila tudi Popotovanje od Litije do Čateža.
Res imate komplekse. Sama sem PREPOTOVALA že kar nekaj držav, in za večino SLOVENCEV lahko rečem, da pozna New Delhi, SLOVENIJE pa ne. Tudi Hrvaške ne. Tudi Avstrija, Italije in Madžarske ne. Ni treba, da dobiš drisko, da lahko rečeš, da si bil na popotovanju. In ja, po vaše na “popotovanjih” sem bila tudi v svinjskih državah tretjega sveta, pa v državah, za katerimi bi si obliznili prste, pa v džungli, pa v vaseh bogu za nogo…sem pa popotovala tudi po SLOVENIJI.
🙂
alina31, sploh se ne sekiraj. Zame je popotovanje tudi s kolesom do Savudrije ;))))
Forum je zaprt za komentiranje.