Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice kamp Pineta ali Veli Joze

kamp Pineta ali Veli Joze

kateri je boljsi? Greva pa 2 s sotorom.

LP

Meni Pineta.

Bila lani 2x v Velem Jožetu ( 2x po 3 dni), imela sva še psa, in meni je bilo super, mir, plaže še kar vredu. Za daljši dopust je pri meni samo dalmacija, za par dni je pa prav lušten kamp in tudi poceni. Imaš veliko sprehajalnih poti, trgovinico k kampu, bar…
Ni pa nekega žura če to iščeta.

Lp

Sam ne v kamp Veli Jože. Sanitarije so stare, tole vode takoj zmanjka. Tudi kampa nič ne urejajo in obnavljajo. Žalostno. Mi drugače kampiramo po zahodni Evropi in smo lani čist slučajno zašli v ta kamp in bili grozno razočarani.

Obup od kampa. Res.

Kaj takega pa še ne. Res, no pa saj mogoče je to potrebno sem pa tja tudi doživet.

V tem kampu so večinoma stacionirani samo dolenjci, ki si, vsak ljubi dan naredijo, kot v zidanci. Resnično. Vsi vedo kaj kdo kuha, vsi si podajajo hrano naokoli, prav tako otroke, enkrat so tam. enkrat tu, vsi so na tekočem (in to dobesedno) kdaj se kdo s kom skrega, kdaj gre kdo na plažo, štacuno, wc, ne nazadnje, tudi to kdaj se kdo s katero sosedo prikoličarsko dol da.
So pa sicer face tam. Neumorni. Ma ni da ni. Imaš cvička kolker češ, pira tud, žurajo ga na polno, zbujajo jih pa otroci. Pa niti ni panike. Jih že kdo odpelje dol na plažo. Pa je mir.

En tak tipičen slovenceljski kamp.

Ima pa “morje” prav. Če nimaš zagotovljene družbe je najbrž bolj dolgčas. No, al pa greš k sosedom…

Nam je pa čisto všeč. Kamp res nič ne nudi, zato pa je tudi poceni. Mi tudi nič ne potrebujemo. Morje je, voda teče (tudi, če največkrat mrzla), zrak je, kruh pa tudi prodajajo. Pineta je bolj moderna, dražja, parcele pa določene in natlačene, Odvisno kaj si želiš. Svobode je več v V.Jože, če si zahtevna pa bo treba sploh kam drugam.

Nobeden od naju ni zahteven, vazno da je senca pa da se gre lahko v morje kopat:) ker za Pineto sem slisala da je veliko skal v morju in da se tezko not pride.ljudje se baje rajsi kopajo v bazenu. Jst pa nocem v bazenu plavat ce mam morje zravn:/

veli jože je zakon

Ne pineta

kamp veli jože je za umret dobr tam smo bili že 10 sezon zapored in vedno je veliko zabave, za mlade se najde polno različnih aktivnosti in vsi smo zelo navdušeni nad plažo, wc-ji, tuši vse je najnovejše in vedno urejeno. priporočam usem želnim zabave. disko v bližini in mesto ni daleč. restavracije so zelo dobro urejene in hrana odlična porcije so velike. tako da smo se vedno dobro najedli. picerija ni daleč in pice okusne.
priporočam vsem ki radi dobro jejo in se zabavajo.

Jožefa:
kamp veli jože je za umret dobr tam smo bili že 10 sezon zapored in vedno je veliko zabave, za mlade se najde polno različnih aktivnosti in vsi smo zelo navdušeni nad plažo, wc-ji, tuši vse je najnovejše in vedno urejeno. priporočam usem želnim zabave. disko v bližini in mesto ni daleč. restavracije so zelo dobro urejene in hrana odlična porcije so velike. tako da smo se vedno dobro najedli. picerija ni daleč in pice okusne.
priporočam vsem ki radi dobro jejo in se zabavajo.

Sedaj pa ne vem a se ti hecaš, ali pa ne veš o katerem kampu je govora.
Edino, kar je v zgornjem besedilu res je to, da je za mlade(do 18 let) poskrbljeno, saj se v amfiteatru vedno kaj dogaja. Vse ostalo je laž ali pa staro teden dni(takrat sem bila nazadnje tam)
Tako da tisti, ki ste preobčutljivi, ne hodite v ta kamp.
Mi sicer hodimo že iz časov, ko so bili tam samo taborniki in se nikakor ne moremo posloviti od njega, ker je “klima” v kampu pa res enkratna.
Sence kolikor hočeš, prostora tudi.
Kamp “slovenski”….In trenutno nam to odtehta slabe wc-je.Vodo imamo na parceli, tuš tudi(s toplo vodo), tako da….
Lep pozdrav.

Opis kampa ni noben hec, in jaz dobro vem o katerem kampu je govor!!! Moji otroci so najstniki (15-19let) in so zelo navdušeni nad kampom in se radi vračajo tja. Vedno se zabavajo in imajo super. Tudi nad wc-ji se ne pritožuje nihče saj so zelo ok. Kamp pa ni samo slovenski saj je v njem veliko nemcev, italijanov, avstrijcev… In še enkrat: Priporočam usem želnim zabave. Restavracije so zelo dobro urejene in hrana odlična porcije so velike. Tako, da smo se vedno dobro najedli.
Priporočam vsem, ki radi dobro jejo in se zabavajo.

Js studi hodim v velijože vsako leto tako za vikende že cca 8 let in je super je najcenejši,plaže ko se malo sprehodiš po plaži vidiš da se najde tudi super plaža,sence dosti,je pa ena dobra stvar da dol ko greš se lahko prijavita dva notri pa jih je potem 5 ali pa več nas je bilo eno leto ko smo še vzeli 2 hiške kjer so se prijavli 4 v njih pa nas je bilo 18 😀

Sem pa tudi šel že 2 x dol tako za vikend z šotorom in z avtom kar notri postavil šotor in smo kampirali ni bilo nobenih pregledov in nič sj vem mal nesramno ampak tko za mladi parček ko nimaš dnarja je bilo pa prav luštno he he

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close