Najdi forum

Kamp Pila-Punat

Zivjo!
Zanimajo me vse možne informacije o tem kampu: ali je plaža primerna za otroke, ima kaj sence, kako je s toaletnimi prostori in ali so parcele urejene tudi za šotore? Se v mestu Punat kaj dogaja? Kakšne so sprehajalne poti?……

Lp,
Kati

Punat je precej turisticno mesto, tako da ti nebi smelo bit dolgcas. Toaletni prostori v kampu so moderni in zelo lepo urejeni. Na betonskem delu plaze se najde dovolj sence, pa tudi na pescenem delu se lahko umaknes nekoliko dlje od morja pod borovce. Poznam samo eno sprehajalno pot (ob plazi) in ta je ok.

Ce so parcele urejene za sotore ne vem, niti ne vem kaj s tem mislis. Kaksna pa je ureditev za sotore?

Kaksna je plaza primerna za otroke, mi pa se vedno ni jasno… Jaz sem se kot otrok najvec kopal na betonskih plazah. A je to to?

LP

Matic

PS: poglej se http://travel.over.net/forum/read.php?f=3&i=19702&t=19702

Zadnja sprememba (09-08-04 15:42)

Na internetu ne najdem cenika za ta kamp. Je bil morda kateri izmed vas letos že tam in mi lahko posreduje to informacijo?

Kot je napisal ze refosk, je internet naslov: http://www.hoteli-punat.hr

Tam je tudi cenik.

LP

Matic

Hvala.

Je lepo urejen camp. Ima lepe kampirne prostore, urejene sanitarije, veliko plaže, od mivke, peska do betona, veliko za sprehajat. Mestece Punat je majčkeno, a prijetno. Je pa vsako leto dražje in vedno bolj natrpano, tako da je najbolje v pred in po sezoni. LP

Soliden kamp, lepa lega saj je do mesta sprehajalna steza speljana ob morju. V nasprotno smer pa je vec manjsih uvalc kjer so plaze in se lahko kopate, ce greste se malo naprej pa mogoce najdete celo koticek kjer ne bo skoraj nikogar. Na plazah so barcki tako da zivljenja je kar precej. Sam avtokamp pa ima kot ze receno od K_ris-a betonsko plazo s pomolckom. V baru ob plazi v avtokampu tocijo Lasko Pivo 😉 in so zelo prijazni. Na sploh sem bil kar zadovoljen z ponudbo nic posebnega je pa urejeno. Obstajajo 2 dela :
– Parcele, vsaka ima seveda elektriko in vodo na enem koncu, ceprav boste to tezko nasli prosto sedaj
– Brez parcel, tukaj pa elektrike ni so pa blizu sanitarije, tukaj se da prosto ce najdete mesto postaviti sotor.

Cel avtokamp je pod borovci v senci.

Lep pozdrav in uzivajte.

Hvala vsem za odgovore!
Verjetno gremo ta vikend pogledat, kako izgleda…. recimo, da so me odgovori prepričali,da se splača iti počekirati. Fora je v tem, da delamo plan za drugo poletje (imamo večji šotor, postavimo ga že v juniju, potem pa nas več izmenoma počitnikuje). Iščemo pa kamp, ki bi nam ustrezal, seveda tudi ne bi smel biti predaleč. Letos smo bili v Medulinu, pa je bilo kar OK, le sistem s toplo vodo (so jo izklapljali sredi popoldneva) nam ni bi preveč všeč in pa malce preveč je pihalo. Vse ostalo pa je bilo še kar…. aja, senca na plaži je tudi falila.
Pila bi verjetno kar “pasala”, sploh če bi bila glavnina dopusta v juliju….
A je lohk kdo še tolk prijazen in mi pove, koliko je vožnje do tja (mi se ponavadi vozimo takrat, ko ni gužve-med tednom, ponoči)?

Lp,
Kati

Jest sem rabu dobre 3 ure do tja. Šel sicer čez Delnice, tako, da je pot mimo Reke (zdej ko je obvoznica) hitrejša.

Iz kje pa startate ? Iz Izole je priblizno 2-3 urce in sicer
preko Kozine-Reka-Krk ( most ) – Punat

Zadnja sprememba (10-08-04 15:09)

Mi bi štartali iz LJ. Hm, čez Delnice… na kateri prehod je potem potrebno iti? Če lohk na hitro vprašam…. drugače bom že pogledala na zemljevid, samo me že zdajle zanima….:)

Ne it čez Delnice. Takrat sva šla s K_risom tam čez, ker se je njemu zdel da je tam bliže. Je pa bližje čez Reko (mejni prehod Jelšane). Sploh zdej ko si na obvoznici že v Mučićih (ene 10 km naprej od meje).

Zdej sem pa spet za vse jaz kriv 😛

Kdo pa drug? Sam ti si bil zraven in tvoja ideja je bla da bi šla čez Delnice. Pa še medveda bi skor povozila. No, priznam, da drugač kr dobr navigiraš. Ene tri krat na dan se zgubimo, domov smo pa še zmer pršli ;-).

Aja, pa midva sva štartala iz Ljubljane.

Se mi je zdel tole z Delnicami malo sumljivo…. priznam, da še nisem vzela zemljevida v roke, bo pa zanimivo pogledati, kje sta križarila…. se mi pa zdi, da je moja žlahta enkrat sredi totalnega kaosa prej zavila z avtoceste (izvoz Unec) in so bili full veseli, ker ni bilo nobene gužve. Namenjeni so bili pa v Portorož. Mislim, da če jih ne bi takrat nekje pri Jalovcu po telefonu ustavili, da bi tudi prišli do Delnic….. imam prav?
Drugače pa verjetno vidva vidita ogromno skritih kotičkov, ki jih drugi turisti zamudijo, ker se držijo “normalnih” poti….. bolj pestro, ni kaj.
Torej, medvede bomo šli kdaj drugič pogledat…. hvala za nasvete…. pa srečno!

Kati

Ce se bos kdaj odlocla za pot mimo medvedov (na Delnice), pa bo v Uncu ze prepozno. Je treba ze v Ljubljani proti Kocevju zavit… Sej pot ni veliko daljsa (mogoce 20 km), ampak ceste so slabse pa bolj zavite. Guzve pa sigurno ni 😛

LP

Matic

Thx. Vidim, da nimam pojma o zemljepisu. Ampak pri nas se lahko vsaj na table zanešeš. Na Hrvaškem smo se dve leti nazaj na slepo sredi noči po tablah furali in prefurali celo Istro….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close