Kamp Pila-Punat
Punat je precej turisticno mesto, tako da ti nebi smelo bit dolgcas. Toaletni prostori v kampu so moderni in zelo lepo urejeni. Na betonskem delu plaze se najde dovolj sence, pa tudi na pescenem delu se lahko umaknes nekoliko dlje od morja pod borovce. Poznam samo eno sprehajalno pot (ob plazi) in ta je ok.
Ce so parcele urejene za sotore ne vem, niti ne vem kaj s tem mislis. Kaksna pa je ureditev za sotore?
Kaksna je plaza primerna za otroke, mi pa se vedno ni jasno… Jaz sem se kot otrok najvec kopal na betonskih plazah. A je to to?
LP
Matic
PS: poglej se http://travel.over.net/forum/read.php?f=3&i=19702&t=19702
Zadnja sprememba (09-08-04 15:42)
Kot je napisal ze refosk, je internet naslov: http://www.hoteli-punat.hr
Tam je tudi cenik.
LP
Matic
Soliden kamp, lepa lega saj je do mesta sprehajalna steza speljana ob morju. V nasprotno smer pa je vec manjsih uvalc kjer so plaze in se lahko kopate, ce greste se malo naprej pa mogoce najdete celo koticek kjer ne bo skoraj nikogar. Na plazah so barcki tako da zivljenja je kar precej. Sam avtokamp pa ima kot ze receno od K_ris-a betonsko plazo s pomolckom. V baru ob plazi v avtokampu tocijo Lasko Pivo 😉 in so zelo prijazni. Na sploh sem bil kar zadovoljen z ponudbo nic posebnega je pa urejeno. Obstajajo 2 dela :
– Parcele, vsaka ima seveda elektriko in vodo na enem koncu, ceprav boste to tezko nasli prosto sedaj
– Brez parcel, tukaj pa elektrike ni so pa blizu sanitarije, tukaj se da prosto ce najdete mesto postaviti sotor.
Cel avtokamp je pod borovci v senci.
Lep pozdrav in uzivajte.
Hvala vsem za odgovore!
Verjetno gremo ta vikend pogledat, kako izgleda…. recimo, da so me odgovori prepričali,da se splača iti počekirati. Fora je v tem, da delamo plan za drugo poletje (imamo večji šotor, postavimo ga že v juniju, potem pa nas več izmenoma počitnikuje). Iščemo pa kamp, ki bi nam ustrezal, seveda tudi ne bi smel biti predaleč. Letos smo bili v Medulinu, pa je bilo kar OK, le sistem s toplo vodo (so jo izklapljali sredi popoldneva) nam ni bi preveč všeč in pa malce preveč je pihalo. Vse ostalo pa je bilo še kar…. aja, senca na plaži je tudi falila.
Pila bi verjetno kar “pasala”, sploh če bi bila glavnina dopusta v juliju….
A je lohk kdo še tolk prijazen in mi pove, koliko je vožnje do tja (mi se ponavadi vozimo takrat, ko ni gužve-med tednom, ponoči)?
Lp,
Kati
Se mi je zdel tole z Delnicami malo sumljivo…. priznam, da še nisem vzela zemljevida v roke, bo pa zanimivo pogledati, kje sta križarila…. se mi pa zdi, da je moja žlahta enkrat sredi totalnega kaosa prej zavila z avtoceste (izvoz Unec) in so bili full veseli, ker ni bilo nobene gužve. Namenjeni so bili pa v Portorož. Mislim, da če jih ne bi takrat nekje pri Jalovcu po telefonu ustavili, da bi tudi prišli do Delnic….. imam prav?
Drugače pa verjetno vidva vidita ogromno skritih kotičkov, ki jih drugi turisti zamudijo, ker se držijo “normalnih” poti….. bolj pestro, ni kaj.
Torej, medvede bomo šli kdaj drugič pogledat…. hvala za nasvete…. pa srečno!
Kati
Forum je zaprt za komentiranje.