Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice kamp Njivice, Krk – plaža?

kamp Njivice, Krk – plaža?

Tik pred zdajci se spravljamo na dopust, ker ima mož odpovedano službeno pot in imamo ponudbo za mobilno hiško v kampu Njivice, na Krku. Ker zaposlena v turistični agenciji ne ve nič o plaži in s kampu, se obračam na vas.

Zanima me:
– kakšna je plaža (imamo 1 in 4 letnika), je kaj kamenčkov, senčke, dostop v vodo?
– je kamp miren ali je “znan” po žurih?
– so mobilne hišice v senci?

Hvala za vse odgovore in lep podaljšan vikend :))

Neja

Plaža ni primerna za majhne otroke

Kamp je grozen, natrpan s šotori in prikolicami, da ne moreš dihat.Ljudi 10x preveč.Plaža je tako tako, natrpana.Edini prostor, kjer je mir, so bungalovi Flora, kjer je res v redu.Drugače pa smo plažo našli z avtom

JOJ, NIČ KAJ SPODBUDNE NOVICE 🙁 Ups, črke. Hvala vseeno.

marjuta, a ti bungalovi so na istem delu kot mobilne hiške? Če prav razumem, je ponoči hrupno, če je toliko ljudi?
Kam ste pa hodili na plažo? Še enkrat hvala, če mi boš odgovorila.

ni tako hudo,
mobilne hiške so bo samem vhodu v kamp, povsem nove,
julija so delali še terase,
plaža je pod kampom obupna, neprimerna za ottroke, same skale,
150 ali 200 metrov naprej imaš proti centru izredno lepo plažo, veliko sence,
mi smo uživali in otroci tudi

Tudi mi gremo naslednji teden v te mobilne hiške, plaža ki je blizu kampa, res ni najbolj fajn za male otroke, je pa 150 m stran čisto ok….

se vidimo tam..: -)

Za otroke je najboljse v kijac, to je zadnja plaza v Njivice .Dostop do vode je super , majhni kamencki so in je tudi igrisce v senci , ampak to je dalec od kampa, treba z avtom do tja ce ste v kampu.

Hvala, sem se odločila…. gremo :))

150 m do plaže pa res ni daleč, sem mislila, da bo 7km stran prva primerna :))

lenčk34n, se vidimo 😉

Hvališ bungalove Flora, pa me zanima kako je. Iz slik zgledajo grozno. gremo tja, ker smo včeraj v agenciji edino tam še dobili za praznike. Ostalo vse zasedeno Istra + kvarner. Žal smo se spomnili zadnji moment da gremo.

Bungalovi Flora so obupni-to je za študente.

Kamp NJivice ima pa več različnih plaž. Pri hiškah res ni ne vem kaj, ampak že samo par 10 metrov stran je lepa plaža-prod. Bila lani s šotorom in alhko to potrdim. So pa letos menda ene čist nove mobilne hiške v tem kampu, takoj pod recepcijo.

TF hvala. Baje da je vsaj hrana v Jadranu ok, se tolažim s tem. Pa da ne bom veliko v bungalovu.

Bungalovi Flora so zelo prijetni, v senci in mirni.Notri je solidno, res da ni hladilnika, imaš pa toplo vodo, čisto posteljnino, sobarice ti pospravljajo, če želiš.Mi smo se imeli res fajn.Poleg tega so v senci in je tudi v najhujši vročini prijetno.Toliko so oddaljeni drug od drugega, da ne čutiš sosedov.Kopali smo se v Kijacu, kjer so odlične plaže, najde pa se zmerom prostor, tudi za nudiste.Avto je seveda zaželjen.Ni pa daleč, mogoče slabih pet minut z avtom.
Kar se tiče hrane v Jadranu, je zelo dobra in sveža in raznovrstna.Nimam pripomb..

Bungalovi Flora so malce bolj oddaljeni od kampa, ki je za moje pojme prenatrpam, in so na veliko boljši lokaciji, ker so bolj sami zase v listnatnem gozdičku.Do hotela Jadran in plaže porabiš dve minuti.

Pozdravljeni !

Letos / 012) se odpravljamo z vnučko ( stara 2 leti in pol) na Krk. Zbrali smo si mobilne hiške. lepo bi prosila, da mi nekdo pomaga in mi svetuje, kje so najboljše hiške ter plaža. Ali v Ježevcu, ali kampu Pila, kampu Njivice, ali Baški.
Bili smo že v Ježevcu ( nam je bilo zelo všeč), vendar bi vseeno letos poizkusili za spremembo drugje.
Hvala za odgovor in lep pozdrav !

težko je reči – v kampu Ježevac so hišice čisto ob morju , max 150 metrov stran, kamp je lepo urejen in zelo blizu centru mesta, ka rje super za jutranji ali pa večerni sprehod (ni težav z iskanjem parkirnega prostora)

V Njivicah bodo letos postavili nove hišice tik ob morju in uredili 600 metrov nove plaže..kako bo vse skupaj izgledalo si lahko ogledate tukaj http://www.avtokampi.si/novica.asp?drzava=2&ID=519 – ampak zaenkrat pa je vse še veliko gradbišče.

Zdravo.

Ze 10leto se vracamo v njivice sedaj tudi z malo dojencico in se nam zdi kamp njivice super.je za majhbe otroke.res da v top sezoni je preveliko sotorov ampak je dosti plaze za vse ljudi.mesto je blizu da gres lahko na vecerni sprehod. Priporocam

Pozdravljeni,

Napisali ste da je možen sprehod proti mestu. Predvidevam da poteka peš pot ali vsaj pločnik od kampa do mesta. Kakšna je ta pot za mlade družine z vozičkom?

Hvala za pomoč.
Lep pozdrav,

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close