kamp Nadiža
Zanima me, če je že kdo bil tam, kako je tam (gotovo je zelo lepo), ali imajo v kampu hladilnike, ker gremo kampirat s šotori in nebi rada, da se mi hrana pokvari (tista, ki spada v hladilnik). Ali se je v tem času že za kopati v reki, za otroke je gotovo kakšno otroško igrišče,…
Hvala vsem za odgovore!
Je zelo lepo. Glede hladilnika pa ne vem, ker ga ne rabimo. Vedno kupujemo stvari sproti, sploh sadje/zelenjavo in meso. Smo se kar navadili na tako režim v kampu. Glede kopanja pa po mojem ne bo nič, meni je bila voda zelo mrzla tudi avgusta. Za noge zmočiti in čofotati je ok, za kaj več pa ne. Otroško igrišče seveda je, tudi vzdušje je tako, napol družinsko, ker je kamp bolj majhen in potem so kar skupne zabave. No, verjetno malo odvisno od tega, na kakšen folk naletiš v tistem terminu.
Glede hladilnika pokliči v kamp, ti bodo zagotovo vse razložili. Kamp je prekrasen, narava okoli pa še bolj. Glede kopanja – če se bo otoplilo, zagotovo ne bo problema. Reka ni tako topla kot morje, se pa da prav lepo kopati tudi v njej. Igrišča za otroke so. Zelo se vam splača vzeti kolesa s sabo ali pa pohodne čevlje, če ste vsaj malo športniki in raziskovati naravo v okolici.
Uživajte!
Hmm, ko smo mi kampirali, se ni kopal niti eden. Tudi meni se je voda zdela zelo mrzla. Konec julija/začetek avgusta 2008. Ali 2007, nisem čisto prepričana.[/quote]
Tega pa skoraj ne verjamem. Hodim že vrsto let na Nadižo in prav vsako poletje je bilo ogromno kopalcev in tudi jaz, ki sem sicer zelo zmrzljive sorte, sem se vedno kopala v reki.
Da niste vi bili pri Soči?
Hvala vsem za odgovore!
Mi gremo tja ta vikend, vreme smo že naročili, glede kopanja bomo še videli (ni panike, če ne bomo mogli), drugače bomo pa hodili na okoli (bližnji hribi in tudi plezarija nam ne uide-kakšni balvani ali kakšna smer). Drugače se pa že zelo veselimo!!!
Samo malo me draži, ker je kamp tako drag (11 eur/noč na osebo) :(((
Hvala in lep vikend vsem, pa kjerkoli boste, mi bomo v Nadiži!!!!
Mi se vsako leto kopamo v Nadiži. Če je vroče (nad 30 stopinj), se voda prav fino segreje. Lani je bila voda tako topla, da ta malega (takrat starega eno leto) sploh nisem mogla spraviti iz vode. Seveda je veliko odvisno od tega, kje se kopate. V umetnih tolmunih (no lani so naredili pravzaprav ogromne bazene) se voda zelo segreje, tam kjer voda ni zajezena je bolj mrzlo.
Je pa ponavadi strašna gužva, kar mene malo odvrača, ampak če je vroče, vseeno potrpim.
Mi smo si lani ogledali tri kampe tam naokoli (v enem kampiramo že tri leta, pa smo hoteli videti, če bi letos kaj zamenjali), v Nadižo me ne spravi nihče pod nobenim pogojem…gužva nepopisna, eden čez drugega, skratka, pa kakšen dopust je to? Za nekoga, ki si želi malo miru in “zraka” pred šotorom sigurno ne. Pa fajn se mejte…
Forum je zaprt za komentiranje.