Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Kamp na otoku Ugljan ali Pašman

Kamp na otoku Ugljan ali Pašman

Živjo vsi,

letos se odpravljamo na enega od zgoraj omenjenih otokov. Ali mogoče kdo ve za kakšen kamp, kjer ni prevelike gneče, je senca (za psa in šotor) in je nasploh zelo fajn ?

Hvala in lep pozdrav,
Vanja

Zivjo!
Bila sem na obeh otokih, žal kampov ne poznam, ti pa svetujem, da se držite Ugljana, ker je ful bolj urejen in lep otok. Tudi plaže so lepše.

Mi smo bili pred leti na Pašmanu, pa smo se hodili kopati na Ugljan, ker nam je bil bolj všeč. Kakšnih lepih kampov pa nismo videli.

Pozdravljena,
nekaj let nazaj sem bila skoraj tri tedne na Pašmanu, raziskala sem tudi Ugljan, toda Pašman se mi je zdel bolj primeren za počitek. Manj razvitega turizma, manj gneče, bolj divje. Spomnim se kampa v Tkonu, na Pašmanu. Zdi se mi primeran za vse kar si naštela, bila je senca, mislim, da so dovolili psom in mačkam in bil je kak kilometer oddaljen iz kraja, torej dalo se je v trgovino iti peš.
Upam, da sem ti kaj pomagala, lep pozdrav

pozdravljena!!

Ja poznam en kma, pjer sva bila letos. Ko prideš s trajekta (iz Zadra) prideš na Ugljan in takoj na tisti cestici zaviješ desno, pol pa proti koncu otoka vidiš tablo avto kamp Marijo.
Kampov je naprej še nekaj, a je ta najbolši. Je sence na enem delu fuuulll, skoraj tema kot v rogu, en del pa ima malo sončka.
Ni to nevem kak turistični kamp, sploh ne, en starejši gospod ga ima, prijazni so, in mirno je, no vsaj midva sva ga imela konec junija, ko še ni tolk turizma. Plaža je bol tako tako, skale, pa malo zabetonirano, drugače pa je ful pocen.

Pa obvezno kupite olivno olje, če ga uporabljate v kuhinji!!!!Fenomenalen!!Nič ne zapeče po grlu.

Tudi psi in psički so dobrodošli!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close