Kamp na Hrvaškem
Ker so novi lastniki (Italijani) v maximum navili cene na izbrani lokaciji (Šimuni) iščem novo lokacijo za 3-tedenski dopust. Zahteve (pobožne želje):
– urejen in čist kamp (sovražim podgane in roje komarjev)
– ne pretirana gužva na plaži (da ni potrebe po zgodnjem vstajanju in rezervacijah prostora; junij/julij)
– zaželjena plaža z drobnimi kamenčki (od 0,5 mm do 20 mm, he, he, he,…)
– po možnosti na otoku ali celina južno od Zadra, a pred Splitom
– zaželjen link do www, ali vsaj opisa/slik na netu
– normalne cene
Prosim za namige/nasvete/predloge, a zgolj iz prve roke in lastnih izkušenj, saj ima drugače tudi prijatelj od svakove tete soseda, katerega vnuk ima dovolj odličnih idej….-:(((
LP
Pozdravljena!
Že vrsto let kampiram na Hrvaškem- konkretno na Cresu (prej tudi na Lošinju) in sicer v kampu Bijar pred Osorjem (zalivček, borov gozdiček)
Kamp je super, primeren za otroke. V sezoni je plaža malo bolj polna, pa se da vseeno priti do nje (kamp je silno majhen, tako da če si že greš “rezervirat” plažo to storiš v 5 minutah). Meni je všeč,ker ni treba “hodit na plažo”. ker je kamp majhen in si vsak trenutek lahko pri šotoru ali prikolici.Nič jemanja krame in hrane na plažo… Otrok ko je malo večji, sam odraca ponjo..
Kot zanimivost- kamp oddaja opremljene prikolice, cena je za 3 osebe 28 EUR izven sezone in 33 EUR v sezoni (+ taksa). Za 4 osebe pa 35 oz.40 EUR na dan + turistična taksa.
Plaža je iz srednje velikih kamenčkov, kamp je v borovemn gozdu, do Osorja je 5 min. peš lep sprehod. Za majhne otroke super, ker ni prevelik in preveč skomercializirqan. Kopalnice ipd… O.K.
Če te kaj več zanima, mi piši na mail. lahko ti pošljem kako fotogradijo, ki sem jo naredila sama po kampu..Sicer najdeš nekaj malega če iščeš Lošinj&Cres/kampi/BIJAR.
Lep pozdrav!
Daisy tudi mene zanima ta camp zato bi te lepo, lepo prosila, če mi lahko slikice na moj mail pošlješ krdoris@volja.net že v naprej se ti lepo zahvaljujem.
Forum je zaprt za komentiranje.