Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice kamp na hrvaškem z malimi otroci

kamp na hrvaškem z malimi otroci

Kaj priporočate?

Kamp Straško na Pagu

Priporočam K namesto C.
Z otroki.

S K je čisto uredu.Campinge imajo drugje. Z otroci pa vemo, kdo je to.

Sem se pa tudi jaz zmotila – Avtokamp Straško je.

Tečka si.

Prosila je za nasvet in dobila ga je. Zastonj. Celo dva v enem. Spodobilo bi se zahvaliti.

Prosila je za nasvet in dobila ga je. Zastonj. Celo dva v enem. Spodobilo bi se zahvaliti.[/quote]

Hvala Vsemogočnemu Kužatu za tvoja nasveta.

Prosila je za nasvet in dobila ga je. Zastonj. Celo dva v enem. Spodobilo bi se zahvaliti.[/quote]

Hvala Vsemogočnemu Kužatu za tvoja nasveta.[/quote]

Jaz sem dala samo en nasvet. Drugega je dala porkaduš. 🙂

Naš kamp je zakon, pridi k nam.

Mislim… kakršno vprašanje – takšni odgovori…

Praktično vsak kamp ima kaj zanimivega… Jaz pa nimam pojma, kaj je tebi všeč, če ne poveš…

Kako ne veš? A si od danes na forumu?

Torej kamp mora biti na Hrvaškem (otoki skoraj vedno odpadejo ker so tam necivilizirani kraji in se lahko zgodi da ob primeru pika komarja ni na razpolago kakšnega primarija )

Kamp mora imeti dosti sence – najbolje da borovci še v morju rastejo da bodo delali senco čofotajočim sončkom na debelo namazanim z kremo faktor 90. Seveda mora v vodi biti mivka – ampak voda mora biti pa čista!!!!!!

Kakšen kamenček je lahko oz. skoraj zaželjen za popoldanska ustvarjanja.

Kopalnica mora biti urejena, z toplo vodo 24 ur – pa četudi celodnevno v vodo namočenega otroka tuširaš pol ure.

Trgovina z svežim kruhom in sadjem mora biti blizu – ostalega ne potrebuješ – prineseš pridelke od doma.

Mora biti nek barček za kako pjačko z novimi sosedi.

Kamp mora biti z lepo potko (ob morju) povezan z mestom za večerni sprehod. Pa štanti morajo bit ( in plesoči medvedje) -ne pa predaleč.

Komarjev ne sme bit in ponoči mir – razen ob obiskih nnjihove žlahte. Takrat je žurka do jutra.

Še nekaj sem skoraj pozabila. Biti mora POCENI.

Če ste morda nudisti, je super kamp Ulika pri Poreču.

Lulika pri Poreču? Prvič slišim….

:-))))))

drgač pa medulin

Kamp Soline, Biograd

Torej kamp mora biti na Hrvaškem (otoki skoraj vedno odpadejo ker so tam necivilizirani kraji in se lahko zgodi da ob primeru pika komarja ni na razpolago kakšnega primarija )

Kamp mora imeti dosti sence – najbolje da borovci še v morju rastejo da bodo delali senco čofotajočim sončkom na debelo namazanim z kremo faktor 90. Seveda mora v vodi biti mivka – ampak voda mora biti pa čista!!!!!!

Kopalnica mora biti urejena, z toplo vodo 24 ur – pa četudi celodnevno v vodo namočenega otroka tuširaš pol ure.

Trgovina z svežim kruhom in sadjem mora biti blizu – ostalega ne potrebuješ – prineseš pridelke od doma.

Kamp mora biti z lepo potko (ob morju) povezan z mestom za večerni sprehod. Pa štanti morajo bit ( in plesoči medvedje) -ne pa predaleč.

Komarjev ne sme bit in ponoči mir – razen ob obiskih nnjihove žlahte. Takrat je žurka do jutra.

Še nekaj sem skoraj pozabila. Biti mora POCENI.[/quote]

🙂
Kaj pa igrala za otroke?

Še nekaj sem skoraj pozabila. Biti mora POCENI.[/quote]

🙂
Kaj pa igrala za otroke?[/quote]

:)))))))))))))))))))) dobre ste:)))))))))))

:-))))))

drgač pa medulin[/quote]

Ulika??:))))

Lanterna-Poreč zakon za male otroke-pocen pa ni je pa urejeno tako kot se šika mi se imamo res super,zvečer lahko pelješ otroke k animatorjem na igre,predstave igrala sploh na voljo joj štantov preveč lokalov tudi glazbe na voljo kolikor hočeš pa še kej vprašaj pa ti napišem ko bo čas

Kamp Puntižela pri fažani – krasen za otroke, veliko sence, krasna peščena plaža in zelo znosne cene.

Kamp Pineta pri Fažani. Veliko sence,igrala za otroke,nizke cene…. Naši otroci ne zamenjajo kampa,midva pa tudi ne!! Se splača pogledati in preveriti.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close