Najdi forum

kamp Mljet

A je bil kdo že tam v kampu? A je plaža primerna za družino z 6-letnikom in 3,5-letnico?
Sem že spraševal po drugih forumih, pa nihče ne odgovarja. Tukaj pa itak vse veste :)))

Hvala!

Na Mljetu sta dva AC – Mungos v Babinem polju in Marina v Ropi. Ne vem pa, kaj je zate primerna plaza. Taksnih, kot so v Istri, na Mljetu ni veliko, se prav posebej pa ne v blizini AC. Lahko se recimo vozite na pesceno plazo v Saplunaro na J otoka, ali pa se kopate v jezerih v nacionalnem parku. Lepa plaza je tudi v Uvali Sutmiholjski, ampak je treba tudi do tja z avtom, pa se sence je bolj malo.

Meni je Mljet precenjen. Torej, mi ni nič posebnega. Videla sem veliko svinjarije, kampe samo na brzino- niso videti prav “udobni”, plaže tudi ne.

Midva (pravzavprav jaz) sva lani imela idejo it na Mljet, septembra. Sicer kampirava, pa sva rekla, greva tokrat v apartma, ker sem na travel.over.net prebrala en kup hvale, kako je fajn in lepo in ti kuhajo in pečejo ribice …
Pregledala sem en kup apartmajev na spletu, pa me ni nič prav zelo navdušilo, par prijaznih povpraševanj sem po mailu poslala lastnikom, pa od vseh sploh odgovora ni bilo …
Pa sva spet napokala šotor in ostalo kramo in za nosom, brez vnaprejšnjih rezervacij proti jugu Italije in je bil fenomenalen dopust (kot zmeraj v Italiji).
Mljet je pa več ali manj zaključena zgodba, ker na dopust itak ne hodiva zaradi morja in plaž, to nama je bolj za zraven.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close