kamp Mljet
Na Mljetu sta dva AC – Mungos v Babinem polju in Marina v Ropi. Ne vem pa, kaj je zate primerna plaza. Taksnih, kot so v Istri, na Mljetu ni veliko, se prav posebej pa ne v blizini AC. Lahko se recimo vozite na pesceno plazo v Saplunaro na J otoka, ali pa se kopate v jezerih v nacionalnem parku. Lepa plaza je tudi v Uvali Sutmiholjski, ampak je treba tudi do tja z avtom, pa se sence je bolj malo.
Midva (pravzavprav jaz) sva lani imela idejo it na Mljet, septembra. Sicer kampirava, pa sva rekla, greva tokrat v apartma, ker sem na travel.over.net prebrala en kup hvale, kako je fajn in lepo in ti kuhajo in pečejo ribice …
Pregledala sem en kup apartmajev na spletu, pa me ni nič prav zelo navdušilo, par prijaznih povpraševanj sem po mailu poslala lastnikom, pa od vseh sploh odgovora ni bilo …
Pa sva spet napokala šotor in ostalo kramo in za nosom, brez vnaprejšnjih rezervacij proti jugu Italije in je bil fenomenalen dopust (kot zmeraj v Italiji).
Mljet je pa več ali manj zaključena zgodba, ker na dopust itak ne hodiva zaradi morja in plaž, to nama je bolj za zraven.
Forum je zaprt za komentiranje.