Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Kamp Miran PIROVAC

Kamp Miran PIROVAC

Pozdravljeni,

je kdo že bil v omenjenem kampu? Vidim, da imajo novo ponudbo mobilnih hišic.
Tisti, ki ste že bili… Kakšen se vam je kamp zdel? Čistoča? Narava? Sprehajalne poti?

Hvala vam.

Mi smo lani bili v Pirovcu in sem se tudi sprehajal mimo tega kampa in ogledoval te hišice,ki so
res delovale enkratno,sploh tiste čist pri morju.Sicer je tudi kamp deloval kar dobro.
Mi smo bili tam v apartmaju, konec junija in ni bilo gužve,okrog hišk pa lepo urejeno,lepa plaža in okolje.
Do mesta Pirovac se lahko sprehodiš ob obali,cca.20min. Mesto je manjše in kar prijetno.
Voda je bila čista in precej topla,saj je mesto v večjem zalivu.
Mislim,da ne boš razočaran.

hodili smo, dokler je bil fkk, zdaj pa (žal) ne več

Kamp je dokaj urejen,moti me to ,da ljudje večina Slovenci pripeljejo pse,ki se kopajo v morju.V kampu je polno iztrebkov od njihovih pesov.Pse spustijo kar med kopalce v morje.FUJ

Trenutno smo v eni od njihovih hisic cisto ob morju. Hiske so zelo razlicne. Imajo pa lepe terase, mi imamo gor tudi kuhinjo. Smo pa cisto ob vodi. Trgovina v naselju je res boga, imas pa v centru nekaj izbire, tusi trznico in ribarnico, ceprav mi glavni shoping delamo v Vodicah.

Imamo tri male otroke in je lokacija super. V vodo hodimo kar iz terase, zunaj imamo solarni tus. Ob morju prides do centra. VEliko ljudi ima kolesa.

CAmp je majhen, v njem je tudi manjsi hotel. Je pa precej sence, tudi na plazi.

Topsy: kje ste rezervirali hišico čisto ob morju. Ali niso tiste ob morju že vse prodane?

Direkt v campu. Je pa to ena privatnica iz Slovenije, kpotem pa camp zanjo oddaja. Prosi za hisko 7 ali 6. Oziroma 57 in 56. Sta pa na levi strani cisto ob vodi proti javni plazi.

Topsy: lahko prosim za kontakt te privatnice. Kolko je sedaj cena v septembru?

reservations@rivijera.hr

Rezervirali smo direkt preko kampa, cena 48€ na dan, je 20% ceneje, ce rezerviras direkt pri njijh

Mi smo zal ze nazaj

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close