Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice kamp Koversada, Vrsar

kamp Koversada, Vrsar

Tja bi šli z majhnim otrokom. Kako se vam zdi tam (tisti, ki ste že bili)?

Senca? Plaža? Trgovina?

Koversada je lepo urejena, sanitarije so zelo čisti,plaža je peščena, kamnita, v trgovini dobiš vse, restavracije so tudi pohvale vredne.sence je pa tudi veliko!
Kamp je res čudovit!
lp

Plaže so lepe in čiste. Mi smo imeli 30 let prikolico v Koversadi, pa smo jo preselili v Valalto, ker v Koversadi se zvečer popolnoma nič ne dogaja (mislim predvsem na živo muziko itd.). Živ dolgčas.

Hvala!

malo kritike: v Koversadi ni kaj dosti sence, v vodo se ne da drugače kot po drčah ki zelo drsijo ampak so ustrezno opremljene prosti drsenju ali po stopničkah, zelo redko se najde plaža ki bi lahko lepo v vodo šel (samo ena plaža je s kamenčki – na otoku pri mostu, z mivko razen za otroke ni nobene), trgovina je dopoldan in popoldan proti večeru zelo slabo založena. LP

Jaz sem dolgo časa hodil v koversado, letos sem pa sprobal kamp Istra v Funtani. Sem še bolj zadovoljen s slednjim. Ravno tako je zelo čist in miren, zdi pa se mi, da je manj nagužvan (kar pa je lahko samo posledica “lepega” vremena). Pa če prav vem je Istra tudi kar nekaj cenejši od Koversade.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close