Kamp Kovačine Cres
Mi gremo verjetno letos tja. Nismo nič rezervirali,ker še nikoli nisem bila tam. Se bomo malo razgledali in postavili šotor, če nam bo všeč (beri senca). Sem gledala to načrtu in mi ni nič jasno. Tam so neke barvaste cone, ki ne vem kaj pomenijo….
Če ne bo nič, gremo naprej proti Čikatu,ki je že preverjen.
Gremo od 25.7 do 4.8. 11
Cres je zakon… Ko greš enkrat tja, se sigurno še vračaš, kajti nihče ti ne more odvzeti tega, kar ti narava sama da.
In narava je na Cresu res radodarno razprostrla svoje darove. Čisto morje, lepa narava , vonj po sivki, rožmarinu, po oljkah in soli, ki te prav omamlja, ko se sprehajaš od Cresa proti Stari Gavzi in še naprej. Da ne govorimo o tem, če je polna luna. Prava nebesa.
Ne vem kaj silijo Hrvati v evropsko unijo, saj imajo toliko lepote na kupu, ki jo lahko tržijo. Evropa bo vse nacionalizirala in dala novodobnim tajkunom, saj to se dogaja v Sloveniji.
Vsem, ki gremo na Cres želim obilo užitkov.
LP
Pozdravljena,
na vseh možnih povezavah iščem nekoga, ki bi oddal prikolico za kampiranje v Kovačinah…. lani smo se spotoma sprehodili skozi kamp in nam je bil zelo všeč. Vidim pa, da ste tudi vi vzeli kamp za svojega;)
Smo družina z dvema otrokoma. Če imate interes za oddajo 10 dni v juliju (lahko že konec junija), mi prosim sporočite na mail: anita.susnik@gmail.com
Morda pa poznate koga, ki oddaja….
Hvala za (upam, da pozitiven) odgovor, Anita
Forum je zaprt za komentiranje.