Najdi forum

kamp korzika

ali je res, da kampi na korziki sploh niso ob obali, oziroma plaži, in da se je potrebno, če se hočes jet kopat z avtom odpelat do morja :(.

in ce so keri ob obali, bi prosil, da mi poveste keri so to….
lp,
a

Ni res, kampi so skoraj vsi ob obali, ce niso so pa oddaljeni max 500m. Ko prides v Bonifacio imas v turisticnem centru prospekt z vsemi kampi na otoku.

Na vzhodni obali so kempi na obali, na zahodni so pa res odmaknjeni od vode, tako da moraš iz nekaterih do vode z avtom, ampak niso vsi toliko oddaljeni.

V Ajacciu smo šli iz campa peš do morja cca 10min. Na severu otoka tudi cca 10min. Med Porto Vecchio in Bonifaciem smo se vozili na najbolj znane plaže. Verjetno bi bil tudi kak bližji kamp. V Solenzari in Bastiji smo imeli od šotora do plaže max 100m. Stotinje metrov, če ne kilometri mivke. Hitro se je naveličaš. Mene so bolj navdušili tolmuni na Restonici pri Cortah ali Solenzari.

Ma ni panike…
v Ajacciu so res malo dlje od morja, v Bastii ni panike, Bonifaccio je stvar zase zaradi klifastega reliefa…
ti pa priporocam stop v Proprianu na zahodni obali – lustni kampi, plaza lepa, ampak tam je blo pa res ene 500 metrov pes 🙂
je pa res, kot je rekla moja predhodnica, da je notranjost cist nora, pa Sartene je tud za videt.

K.

Zdravo!
Mene pa zanima če imakdo za prodat LP korzika,pa kakšne so kaj cene v kampih na Korziki, in kaj se splača pogledat?
Lp,Ana

Ana3!

Cene kempov so nizje kot na Hrvaskem. Mi2 sva lani plačevala okoli 22€ za dve osebi, sotor in avto. LP pa ne prodam, ker stalno krozi okoli. Ravno sedaj zopet potuje po Korziki 🙂

http://www.mobisux.com/forum/ubbthreads.php?ubb=postlist&Board=56

na tem forumu (tema kamp korzika, in korzika) zveš vse in še več o potepanju po Korziki.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close