Kamp, kjer je minimalna na starost, da smeš noter, 18 let!?
Ali obstaja? …resno vprašam, me je pa vzpodbudila spodnja tema da hotel he sprejema gejev.
Kajti, svojih otrok nimam, in dostikrat se sprašujem, ali sm js dolžna ceu dan poslušat dretje, izpade in rsznorazne mahinacije vašega sonckastega frocovja? Js grem iskat mir. A kamp je pač kjer je, se nikoli nism bla v nobenem kjer ne bi svojih egov prepucavala in testirala vaša otočad…
Čez dan se itak zatečem kam, kotiček na plaži, hribi, narava …v kampu paaaaaa…. redko da sm vidla froca k ne bi rabu par prijemov. Večina jih vzgaja svoje starše. Kam smo prišli?
Meni večji problem predstavljajo tastari, ki se ga zvečer nažrejo in galamijo pozno v noč, v glavnem slovenski pavšalisti v Istri, ki se obnašajo kot da so s pavšalom kupili cel kamp. Drugje po evropskih kampih takega obnašanja nisem doživela, pa hodim okoli že več kot 20 let.
Aja, tudi jaz nimam otrok in mi gre tu in tam kako cviljenje in dretje na živce, ampak vseeno lažje prenesem kot dretje sivolasega dedca sredi kampa ob polnoči ali pa pijansko cviljenje ne prav mlade babnice ob enih ponoči.
Hotelov je kar veliko npr za Hrvaško
https://www.travelmyth.com/Croatia/Hotels/adult_only
Kampov precej manj
Ne razumem zakaj se obsoja avtorico. Veliko potujem in res znajo biti otroci resnično nadležni. Če plačaš za dopust, si želiš malo miru, zato je veliko hotelov, ki so adults only.
Sama imam rada otroke, sem jih tudi po dopustih, hotelih in celo letalih animirala in pomagala staršem (sploh z dojenčki na letalih itd.), ampak problem je v tem, da se vedno anjde neko “frocovje”; ki je nevzgojeno in to ti res lahko zagreni dopust. Ampak zato so krivi starši, ne otrok.
Forum je zaprt za komentiranje.