Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Kamp, kjer je minimalna na starost, da smeš noter, 18 let!?

Kamp, kjer je minimalna na starost, da smeš noter, 18 let!?

Ali obstaja? …resno vprašam, me je pa vzpodbudila spodnja tema da hotel he sprejema gejev.
Kajti, svojih otrok nimam, in dostikrat se sprašujem, ali sm js dolžna ceu dan poslušat dretje, izpade in rsznorazne mahinacije vašega sonckastega frocovja? Js grem iskat mir. A kamp je pač kjer je, se nikoli nism bla v nobenem kjer ne bi svojih egov prepucavala in testirala vaša otočad…
Čez dan se itak zatečem kam, kotiček na plaži, hribi, narava …v kampu paaaaaa…. redko da sm vidla froca k ne bi rabu par prijemov. Večina jih vzgaja svoje starše. Kam smo prišli?

Kampa pri nas in verjetno te zanima za Hrvaško ne boš našla. Imaš pa menda v Umagu in še kje, predvsem v tujini že No kids allowed hotele, kjer je starostna meja postavljena različno nizko, ponekod 12 let, ponekod še več. Se pa malce skrivajo, več jih je v ZDA.

Meni večji problem predstavljajo tastari, ki se ga zvečer nažrejo in galamijo pozno v noč, v glavnem slovenski pavšalisti v Istri, ki se obnašajo kot da so s pavšalom kupili cel kamp. Drugje po evropskih kampih takega obnašanja nisem doživela, pa hodim okoli že več kot 20 let.
Aja, tudi jaz nimam otrok in mi gre tu in tam kako cviljenje in dretje na živce, ampak vseeno lažje prenesem kot dretje sivolasega dedca sredi kampa ob polnoči ali pa pijansko cviljenje ne prav mlade babnice ob enih ponoči.

čujte vi, tepci..
menda ste nekoč davno bili tudi vi otročad..
a mislite, da ste komu šli na živce..??
samski ste totalno upaleni, predvsem pa veliki egoisti..zato ste pa tud sami..

Se strinjam!
Še hujši so prepotentneži od 25 do 40, ki mislijo da so cel svet za ja.jca potegnil, pa imajo samo osnovno dokončano, ostalo pa vse kupljeno..
Taki so pa najhujši!

Egoisti ste vi, se je lepo pokazalo v temi o hotelirju na hrvaskem..

Avtorica, jaz bi tudi eno tako nastanitev, kjer je frocovje prepovedano, bi bilo ful vec miru pred tem cviljenjem in pred takimi starsi, ki ne znajo vzgajat.

Hotel Melia Coral v Umagu….brez otrok 😉

Hotelov je kar veliko npr za Hrvaško
https://www.travelmyth.com/Croatia/Hotels/adult_only

Kampov precej manj

Če hočeš mir, si kupi hišo na hribu s krasnim pogledom na morje. Vse kar je bližje plaži je en sam hrup.

Kaj pol delas na starsevskem cveku, ce ti grejo soncki, otrocad in cviljenje tako na zivce?

A moram zvočnike vklopt?

Ne razumem zakaj se obsoja avtorico. Veliko potujem in res znajo biti otroci resnično nadležni. Če plačaš za dopust, si želiš malo miru, zato je veliko hotelov, ki so adults only.
Sama imam rada otroke, sem jih tudi po dopustih, hotelih in celo letalih animirala in pomagala staršem (sploh z dojenčki na letalih itd.), ampak problem je v tem, da se vedno anjde neko “frocovje”; ki je nevzgojeno in to ti res lahko zagreni dopust. Ampak zato so krivi starši, ne otrok.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close