Najdi forum

Kamp indije

Jenkatera ze bila v kampu indije pri puki?kaksne kamp,plaza?
Hvala

Bila pred kar nekaj leti.
Precej mobilnih hišic, takrat so bile precej narazen razporejene, kjer so hišice ni šotorov. Lahko da so sedaj prešli samo na hišice. Trgovina, restavracija. Kar čist kemp, nima pa bogve kaj zraven, no kak sandolin in čoln se da sposodit.
Plaža še kar, ponekod skale, ponekod prod primeren za otroke.
Je pa zelo zoprno, ker se kar naprej vozakajo s čolni po tistih prehodih med otočki (pridejo iz Pule se kopat) . Tako da če plavaš na otok, je dobro vzet s sabo kakšno blazino, da si viden. Tauhat se ne da, ker te kdo povozi.
Voda čista, vreme je pa tam v okolici Pule tudi zelo stabilno.
Mi smo včasih na drugi strani rta, v zalivu Veruda, točneje zaliv Soline, varno sidrišče, zelo motna voda, se gremo pa v Indije oskrbet.

Bila pred kar nekaj leti.
Precej mobilnih hišic, takrat so bile precej narazen razporejene, kjer so hišice ni šotorov. Lahko da so sedaj prešli samo na hišice. Trgovina, restavracija. Kar čist kemp, visoki borovci, nima pa bogve kaj zraven ponudbe, no kak sandolin in čoln se da sposodit.
Plaža kar v redu, ponekod skale, ponekod prod primeren za otroke, gužve ni (bilo).
Je pa zelo zoprno, ker se kar naprej vozakajo s čolni po tistih prehodih med otočki (pridejo iz Pule se kopat) . Tako da če plavaš na otok, je dobro vzet s sabo kakšno blazino, da si viden. Ali pa imet kanu. Tauhat se ne da, ker te kdo povozi.
Voda čista, vreme je pa tam v okolici Pule tudi zelo stabilno.
Mi sidramo včasih na drugi strani rta, v zalivu Veruda, točneje zaliv Soline, varno sidrišče, zelo motna voda, se gremo pa v Indije oskrbet.

V Indije sem prezivela kot otrok skoraj vsak dopust, ker je oce imel preko sindikata tam mobilno hisko. Lahko samo rečem, da so to najlepsi spimini na morje kar jih imam. Kamp je tih, miren, veliki. Okoli kampa pelje cesta kjer smo se rolali in vozili s kolesi. Zvecer je bila ziva glasba. Plaza je skalnata, vendar smo otroci brez skrbi plavali in se igrali. Veliko je borovcev in sence.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close