Kamp Hrvaška-kateri?
Ker se letos prvič odpravljamo kampirat z 2 majhnimi otročki, prosim če poznate kakšen super kamp ( senca, igrala, čisti WC… ), pa ne predaleč ( Krk, Pag, Istra ). Nekje sem vidla, da sposojajo tudi prikolice?
Prosim za kakršnokoli koristno informacijo, saj na spletu oglašujejo vse “oh in sploh super”, ko pa bereš komentarje je pa stvar čist druga.
Hvala in lepo poletje želim vsem,
Ip
Kaj je dobro in kaj ne, je lahko zelo subjektivna ocena :-). Mi hodimo v Kaželo v Medulinu že nekaj let in ta kamp nam je super. So igrala za otroke, je animacija (kakšna bo letos, ne vem, ker je drug upravljalec kampa, ampak napovedujejo jo), kamp je miren, tako da se otroci lahko vozijo s kolesi, od kampa do Medulina je ob morju urejena pot – od naše prikolice, ki je nekje na sredini kampa, je 3 km, – del je asfaltna del makadamska (mi gremo po navadi s kolesi), v Medulinu je luna park (kar ne vem, ali bi štela za dobro ali slabo – za otroke je zabavno, za naše denarnice pa malo manj :-)), iz kampa do Medulina pelje tudi turističen vlakec, v kampu so mali bazenčki. Skratka, nam je zelo všeč. Mi smo v gozdičku pred FKK delom in je senca in kar nekaj prikolic z majhnimi otroki, tako da je družba. Prometa v tem delu skoraj ni, saj se večina prevažamo s kolesi. Edina pomanjkljivost (zame) kampa je, da ni stojnice z zelenjavo. No, v sezoni en kmet na črno prodaja paradižnike, melone, bučke, ampak ni pa ne vem kakšne izbire. Ene dve stojnici sta v Medulinu. Zelenjava je sicer v trgovini kampa, ampak je bolj tako tako.
Kamp je dolg in ni širok, kar pomeni, da kjer koli postaviš prikolico/šotor, do morja nimaš daleč.
WCji se mi zdijo čisti, kar naprej jih čistijo, kar je meni kar malo moteče, ker so stalno mokra tla in samo čakam, kdaj si bo kdo zlomil kako nogo. Na našem koncu kampa sta dve kopalnici/stranišči in imata urejene tuš, banjo, umivalnike in stranišče tudi za otroke.
Forum je zaprt za komentiranje.