Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice kamp bučanje-pomoč

kamp bučanje-pomoč

hoj,
a ma mogoče kdo karto od kampa bučanje-nerezine? gremo na dopust pa bi rada malo prej videla kako je tam:))

hvala in lep dan

google earth si poglej

Kdaj greste? 🙂 Mi gremo septembra (prvič) in komaj čakam!

Kot ti je napisala predhodnica, je na google earth res najlepše videt kako zgleda.

na severu tropski pragozd, na vzhodu močvirje, na zahodu džungla, na jugu pa trnovo bodičevje.

Vesna
mi tut gremo septembra-v začetku. nas ne bo za zgrešit-najbolj “vreščoči in jokajoči” otroci so naši:))))))))

Če si iz lj. je najboljš:Reka,trajekt(Brestovo-Porozina),pol pa skoz po glavni;Cres,M Lošinj.Ko prideš do Nerezin pa še kak km naprej in si tam. Drgač pa mi k smo iz Krškega,se bolj splača čez;
Kočevje,Delnice(na avtocesto),Krk,Valbinski(ferri-trajekt)pol pa,ko si čez na Cresu pa isto po glavni za Lošinj.Po tej strani je do nerezin ca.1 ura,po uni pa 1.5ure(od trajekta)!Jaz hodim že tam 35 let,letos pa ne grem.Mi je kr mal hudo.
Uživajte še za nas,pa srečno!!!

izzii

in kako se vam je zdelo drugače? plaža, morje-vse ok? kaj pa trgovinca v kampu? se splača iti po jesti v nerezine?

Zdravo, glede , da smo že nekaj let na Lošinju, še nisem slišal za omenjem kamp??
Morda ciljaš na Bučanje-Naselje “Krška Vas”?? Tu ni kampa.
Je pa v bližini Nerezin Avto camp Rapoča , Bijar (pri Osorju–>Cres otok) in Preko mosta (ta je na otoku Lošinju ter Lopari, pred Nerezinami.

LP.

lp
preden se odločite si oglejte še punta križa-baldarin, zelo priporočam sploh če greste v septembru.ni več gužve.
mali lošinj je zakon, tudi nerezine so ok,
lep dopust

Ja men je zlo všeč.Plaža lepa od betonirane,kamnite in za otroke pri privezih za čolne.Na glavni plaži (zaliv)sicer gužva ampak ne preveč,voda lepa pesek,mivka,senca,nekaj igral za otroke.Trgovina je koj pod recepcijo drgač pa malo večja v Nerezinah kamor greš lahk peš(15min).Celo naselje je v gozdu tako,da pazi da se ne izgubiš,če si prvič.Sicer je lepo urejeno ampak na prvi pogled dokler ne spoznaš naselja sploh ne veš da si na morju(razen nepozabni vonj borovcev). Na recepcili si poglej legendo.Zadnje vprašanje pa ne razumem najbolj!

izzii
mislila sem, če je draga hrana v kampu in če je bolje v trgovino v nerezine:))

grezilo
no ne vem , če se reče glih kamp, je pa počitniško naselje bučanje-nerezine

samo še nakj
a je v nerezinah kaj “štantov” tudi po sezoni-septembra

Hrana je isto draga,edin v Lošinju baje da je neka trg.ki naj bi bila mal cenejš.Jaz ne vem,ker večina sabo nesem,pa ne zarad cene,ampak preprosto,ker se mi ne da letat po trg.Kar pa rabim,pa kupim kar v naselju al pa v Nerez(bolj založena).Štanti so v Nerezinah,ampak po vojni jih je bolj malo,tako,da se je bolje zapeljat v Lošinj,je tud bolj živahno,sploh septem.Ti predlagam,če greš v Lošinj(v mesto na sprehod),da parkiraš pred luko(ca.500m po prečkanju mostu zaviješ desno proti zalivu).Sicer pa sept.ni več take gužve,tako,da tudi v center z avtom lahko pribeš.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close