kamp bučanje-pomoč
Če si iz lj. je najboljš:Reka,trajekt(Brestovo-Porozina),pol pa skoz po glavni;Cres,M Lošinj.Ko prideš do Nerezin pa še kak km naprej in si tam. Drgač pa mi k smo iz Krškega,se bolj splača čez;
Kočevje,Delnice(na avtocesto),Krk,Valbinski(ferri-trajekt)pol pa,ko si čez na Cresu pa isto po glavni za Lošinj.Po tej strani je do nerezin ca.1 ura,po uni pa 1.5ure(od trajekta)!Jaz hodim že tam 35 let,letos pa ne grem.Mi je kr mal hudo.
Uživajte še za nas,pa srečno!!!
Ja men je zlo všeč.Plaža lepa od betonirane,kamnite in za otroke pri privezih za čolne.Na glavni plaži (zaliv)sicer gužva ampak ne preveč,voda lepa pesek,mivka,senca,nekaj igral za otroke.Trgovina je koj pod recepcijo drgač pa malo večja v Nerezinah kamor greš lahk peš(15min).Celo naselje je v gozdu tako,da pazi da se ne izgubiš,če si prvič.Sicer je lepo urejeno ampak na prvi pogled dokler ne spoznaš naselja sploh ne veš da si na morju(razen nepozabni vonj borovcev). Na recepcili si poglej legendo.Zadnje vprašanje pa ne razumem najbolj!
Hrana je isto draga,edin v Lošinju baje da je neka trg.ki naj bi bila mal cenejš.Jaz ne vem,ker večina sabo nesem,pa ne zarad cene,ampak preprosto,ker se mi ne da letat po trg.Kar pa rabim,pa kupim kar v naselju al pa v Nerez(bolj založena).Štanti so v Nerezinah,ampak po vojni jih je bolj malo,tako,da se je bolje zapeljat v Lošinj,je tud bolj živahno,sploh septem.Ti predlagam,če greš v Lošinj(v mesto na sprehod),da parkiraš pred luko(ca.500m po prečkanju mostu zaviješ desno proti zalivu).Sicer pa sept.ni več take gužve,tako,da tudi v center z avtom lahko pribeš.
Forum je zaprt za komentiranje.