Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice kamp Biograd na moru

kamp Biograd na moru

Pozdravljeni!

Letos se odpravljamo malo dlje na morje, pa me zanima, če kdo ve za kakšen poceni kamp v Biogradu ali okolici. Hvala !

Tam okol Biograda sta najmanj dva kampa. V enem smo bili pred par leti. Je bil sicer lep, borovci, senca, velika plaža s senco, itd., sam kopalnice pa nikakve. Cene se ne spomnim.

Jaz sem v Biogradu videl dva kampa. Eden je manjsi in brez sence, drugi je vecji z borovci. Ko sem bil tam pred tremi leti se mi je zdela cena kar visoka. Za tri ljudi, sotor in avto je bila cena prakticno enaka ceni privatne sobe, zato smo se rajsi odlocil za sobo in ne za kamp.

Mi hodimo v camp ĐARDIN /vrt/. Je luškan mali camp v kraju Sv Filip Jakov, pol urce peš od Biograda. Cene so nizke. Camp je urejen, veliko sence. Je pa tu okoli še veliko privat campov.
LP nika

malo stran od biograda je kamp v mestecu sveti filip i jakov. cene se spomnim točno, ker smo mi bili v apartmaju zraven (pa tudi je že minilo nekaj let), je pa zelo lepo urejen, v senci in čisto ob obali (pa tudi ponoči se fullll dogaja!!!!!!!).
pa pa
petra

Prosim, če lahko kaj več poveš o kampu Đardin.
– ali ima možnost električnega priključka,
– ali se lahko kampiranje plača s kreditno kartico,
– se težko najde prosto mesto,
– so čiste sanitarije,
– kakšna je plaža in ali je na njej gužva,
– in še kaj, kar se ti zdi pomembno.

Hvala in lep pozdrav!

poglej tukaj

http://www.camping-croatia.com/

če že greš do Biograda, pa pojdi na Murter, avtokamp Slanica, tu imaš dva krasna zaliva z mivko, primerno za otroke tako male kot nas malo večje. Sicer nisem tu kampiral, bil sem le na dnevnm kopanju, v kampu senca, zgleda urejeno, veliko slovenskih vozil.
Pa lep dopust

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close