kamp bijar, kamp slatina
ŽIVJO!
PREBRALA SEM VSE KAR SEM NAŠLA V ZVEZI S TEMA DVEMA KAMPOMA, PA MI JE VSEENO OSTALO PAR VPRAŠANJ…. ČE MI LAHKO KDO KAJ NAPIŠE….
LETOS IMAMO NAMEN ITI V SREDI AVGUSTA V KAMP SLATINA (CRES) ALI KAMP BIJAR (PUNTA KRIŽA). IMAMO 2 OTROKA. NAVAJENI SMO DIVJIH PLAŽ (RT KAMENJAK), RADI IMAMO BOLJ “DIVJE KAMPE”, NE UREJENIH, POPREDALČKANIH, PREDRAGIH KAMPOV Z BAZENI…… PRIORITETA NAM JE KAMP PROSTOR S SENCO, PLAŽA KJER JE MOŽNOST KAKŠNE SENCE IN PLAŽA, KJER OTROCI VSAJ PRIBLIŽNO LAHKO GREDO V VODO…….. BI NAM KAMP SLATINA ALI KAM BIJAR TO OMOGOČAL?
GLEDALA SEM KAMP SLATINA, PA NAM ON LINE BOOKING KAŽE, KOT DA JE ŽE VSE ZASEDENO???!!, ČEPRAV SE NEPARCELIRANA MESTA ITAK NE MORE REZERVIRATI……. POSLALA SEM TUDI MAIL, PA MI NIČ NE ODGOVORIJO……….
KAMP BIJAR PA NAJ BI BIL 1/3 ZA “TEKSTILNE” GOSTE 🙂 , NO TO SMO MI….. ME ZANIMA, SO V REDU PLAŽE TUDI ZA NAS, “TEKSTILCE” Z OTROCI”? ČOLNA NIMAMO, IMAMO PA KOLESA, TAKO DA SE LAHKO “NATOVORJENI” TUDI ZA KAKŠNIH 15 MINUT ZAPELJEMO LEVO ALI DESNO OD KAMPA…….. NEBI PA REZERVIRALI, ŠLI BI “NA SLEPO”.
PRED 2 LETI SMO BILI V ČIKATU – SAJ JE BILO LUŠTNO, SAMO ČIST PREVEČ POLNO, Z ENO MIVKASTO PLAŽO ZA OTROKE, OSTALO PA BOLJ SKALE KOT NE…..
KAK VAŠ NASVET BI NAM BIL DOBRODOŠEL.
HVALA.
Zdravo,
tudi sam imam podobne plane: kampiranje z otroki v senci s solidno plaž – za počitek pač. Pra tako me ne zanimajo fensi zadeve in bližina servisnih storitev kot to pritiče mega kampom. Da je le oddaljen manj (ali enako) od petih ur vožnje.
Za Slatino sem slišal le pohvale, vrhunski sanitarni otoki, animacija za otroke, plaža primerna otrokom,… Sem tudi poslal povpraševanje in enako, brez odgovora.
Sicer pa bi bil hvaležen za kakršnokoli info. oz. priporočilo o kampu, ki je (kot rečeno) senčen, miren, z plažo otrokom primerno in ni predaleč (manj kot 5h vožnje). Lahko (priporočljivo) je bolj robinzonski kot slatina.
Hvala
Pozdravljeni,
tudi sam sem ljubitelj divjih plaž, čimmanj gužve.
Punta Križa-Baldarin je zelo podoben Kamenjaku in načinu preživljanja dopusta na ta način.
Za tekstilce je začetek kampa, tudi primerno za otroke,
midva sva kot tekstilca hodila čez kamp na koncu so bolj privat prostori za kopanje, za skalnato obalo je tudi senca. Baldarin naju je prevzel ker ni “šundra” tudi noben te ne gleda grdo ker hodiš oblečen.
-poglejte si parcele ob morju-noro, rezervacija za eno lato naprej ,pa še to samo preko nemške agencije.
Morda sva pogrešala da zvečer nimaš kam iti na pir-sladoled -zato je Premantura še zmeraj zakon,
no pa sveže ribe je težko dobit.Imajo tudi trgovino.
Ja zvečer lahko greste s kolsom cca 12km do Osorja ta mmalo dogaja.
Ni primerjave s Čikatom,
V Slatini sva imela isti problem ko prideš na recepcijo te pošljejo malo pogledat za parcele, pa me nima da bi še kdaj iskal prostor v tem kampu.
Še en predlog:otok Murter, kamp Kosirina, zelo podobna scena.
Lep dopust
Forum je zaprt za komentiranje.