Kamp Belvedere v Izoli – kakšne so vaše izkušnje?
Tam sem bila 3 leta nazaj.
Kamp sicer ok, na travnati površini med oljkami. Sanitarije so sicer dokaj čiste, ampak meni premalo. Vsaj tuši, kjer vodo zelo počasi pobira in stojiš v njej med tuširanjem. Posode pa nisem veliko prala, smo se tako organizirali, da je bil minimum, pač za dve nočitvi samo.
Kako pa je zdaj, pa ne vem, upam da kaj bolje.
Načeloma pa je mir tam, edino če drugi kamparji zganjajo kraval, to je pa itak lahko tako kamorkoli greš.
Plaža – spustiš se po poti dol do plaže, računaj kakšne pol ure hoje za nazaj gor, odvisno seveda od človeka do človeka, lahko tudi z avtom, dnevna parkirnina 6 eur, na uro pa 1 eur.
Spodaj je bar in urejena ter divja plaža. Je pa z avtom hitro dostopen tudi center Izole in ostale plaže, npr Simonov zaliv.
No, to pa ni res. Lahko je samo kamorkoli greš v Sloveniji in na Hrvaškem, kjer kraval spet zganjajo pijani Slovenci.
Bila enkrat tam, pa so bili točno taki bedaki, kot opisuješ. Smo se pritožili njim, smo se pritožili vodstvu kampa po tem, ko so dve noči nabijali harmonko in prepevali, otrok ni spal, ker so ga vedno znova zbudili, ker to ni bilo samo umirjeno petje, ampak kričanje, ukanje, režanje, dretje…. , jaz in mož itak nisva mogla spati, morda proti jutru par ur. Vodstvo kampa je šlo k tisti skupini in podalo ustno opozorilo, ki pa ni pomagalo. Tretji dan smo se pobrali predčasno domov, ker to ni bil noben dopust. Pač pričakujem, da bom v kampu lahko odspala vsaj tistih nekaj ur med polnočjo in sedmo zjutraj ne da bi kdo nabijal. Pa očitno preveč pričakujem.
Če ti je všeč naša plaža, je zadeva drugače čisto okej. Nam je takrat z malim otrokom ustrezalo. Čez dan se na plaži tudi marsikaj dogaja, kamp je tudi kar v redu vzdrževan, samo kaj, ko nikoli ne veš, kakšne razbijaške skupine se bodo pojavile zvečer in ponoči. Ne vem, zakaj tega ne sankcionirajo v kampih, konec koncev je hudo moteče in mi nismo bili edini, ki so takrat šli. Se je mož pogovarjal še z dvema družinama – Avstrijci in Nemci. Oboji šli zaradi istega razloga. Jaz skratka v naše kampe in v hrvaške ne grem več, razlog je pa ta, ki ga navajam.
Glede na to, da bi naj imel kamp 2 zvezdici si po mojem mnenju tega ne zasluži.
Vse kar je, je mir in dokaj čista okolica. Vse ostalo pa:
Do plaže je cel hudič. Ni to potka, ampak cesta kjer se vozijo, kot da so sami na svetu. Skratka, kamp je na bregu..
Lahko se pelješ z vlakecom, ki stane 5e ali parkira avto na plaži 1e na uro.
Kaj se pa tiče sanitarij pa živi kaos. Za cel kamp sta 2 tuša za ženske in 2 za moske. Jaz sem prišla na vrsto šele ob 22:30h. Seveda ob pogledu na prostor mi je šlo na bruhanje. Tampon sredi tuša, nakar ugotovim, da je voda ledena.
Mene zagotovo v ta kamp več ne bo.
Forum je zaprt za komentiranje.