kamp Ankaran
: -)))) Hrup iz Kopra med vikendi? Saj to je znanstvena fantastika! Koper je med vikendi mrtvo mesto! Razen tistih par vikendov, ko je kakšna lokalna fešta a la Rumena noč, sam to se ve – zadnji vikend v juliju, pol pa spet blažen mir.[/quote]
Sem zadnjič ,na plaži,poslušala dve turistki,ki sta modrovali,da je na plažah slo obale čist ok,a ne,sam mau preveč domačinov je,a ne:))))))))))))
: -)))) Hrup iz Kopra med vikendi? Saj to je znanstvena fantastika! Koper je med vikendi mrtvo mesto! Razen tistih par vikendov, ko je kakšna lokalna fešta a la Rumena noč, sam to se ve – zadnji vikend v juliju, pol pa spet blažen mir.[/quote]
Sem zadnjič ,na plaži,poslušala dve turistki,ki sta modrovali,da je na plažah slo obale čist ok,a ne,sam mau preveč domačinov je,a ne:))))))))))))[/quote]
Ja, domačini, dajte se no mal umaknit, da bodo turisti zadovoljni :)))
Kamp Adria je že dolga leta eden od najbolje urejenih kampov. So že dobili dosti nagrad od mednarodnih komisij za ocenjevanje. Kamp kot tak je ena A s črtico glede urejenosti, ampak morje je pa jasno zaradi bližine Luke, ki bo vsak čas končala na začetku kampa bolj slabo. Zato so pa naredili bazen.Čez morje se pa sliši muzika samo če takole zapiha,nič se bat, letos itak ni Rumene noči. Sicer pa, ja valjda se gre na njo, če je, ne.Ima pa tudi Ankaran svojo noč, takrat je pa đumbus v redu ne. No, je bil pa kamp precej bolj prijeten pred leti,zdaj so prikolice že ob plaži, kar včasih ni bilo.Hrup s ceste pa res ni tolk hud, no.Saj je kamp kar bolj notri, ne mi reči, da se v prvo vrsto prikolic sliši z zgornje ceste. Ja mogoče s ceste v kampu. Če pa norijo v kampu, potem pa se ve, kaj se naredi, ne.Vsekakor se meni kolca po nekdanjem kampu v Ankaranu, oazi zelenja in sprehajalnih stez,ki so se umaknile prikolicam, cena turizma pač.Bo pa noro tak vikend, ko bo koncert v Kopru Sidharta,Rudi Bučar,pa še par ansamblov. Na Sv. Katerini boste pa užival ob drugačni muziki. Vsekakor bo hrup z obeh strani.
Forum je zaprt za komentiranje.