Najdi forum

Kamorkoli!

Ce je se komu tako dolgcas kot meni, je bolj avanturisticnega tipa in je zeljan potovanja kamorkoli, …. Trenutno se najbolj opredeljujem za Indijo, mogoce Irsko, dobrodosli pa so vsi predlogi in predvsem kaksen sopotnik ali sopotnica.

Hay Janja!
Oktobra bi jaz šla v Španijo in iščem sopotnike(verjetno s kako agencijo).cao!-Vesna

hi

prav imaš september je že tu a jaz sem še vedno doma, malo me že panika 🙂
Poglej Irska mi je preblizu, Zelandija pa predaleč (šel bi le za 2 tedna)
Egipt moraš videti- piramide, Nil, puščave, rdeče morje, popolnoma drugačna kultura,….
Malo sem razmišljal o potovanju po ali ob nilu tako bi veliko videla in doživela.
Tja pa z letalom (okoli 70.000 povratna karta), iščem pa tudi ladjo…
Egipt je kao prijazen turistom zato se mi zdi kar primerna država v S Afriki.
Če te to ni prepričalo, lahko predlagaš še kaj drugega.
Najboljše bi pa bilo če me kar pokličeš, saj se mi več ne da pisat 🙂
O.K.
bodi hitra, saj vidiš da se mudi!!

lepo se imej

Martin

pozdravljena,
resno se nameravam odpraviti na potep po Indiji oz. – ce bi sla za dlje casa – mogoce tudi po Nepalu. brez agencij – se mi zdi, da je le tako potovanje res dozivetje. odpotovala bi najraje enkrat decembra oz. januarja, so pa v skladu z dogovorom mozne tudi druge variante. ce bi te to zanimalo, me poklici – 031 582 114.
LP
Špela

Nisem bil še na dopustu letos, tako da mi je vseeno kam se gre, edina ovira je čas imam na razpolago 20 dni.
Irska tud mene mika, bolj kot morje, upam da že niste odjadral…

Lp, Igor

Jaz sem tudi zelo v paniki že, ker MORAM nekam in to HITRO (oktober, november). V mislih pa sem imela najprej Šri lanko (poceni, v treh tednih se da dosti videt), pa kaj drugega. Pripravljena se it takoj … samo da je toplo …
Torej?

Živjo!
Jest bi šla tut kam… časa imam največ en mesec… na lastno režijo…
lp

Živjo!

Zanima koga od vas Kuba?
Šel bi oktobra in tam ostal štiri tedne, v lastni režiji, čim bolj po študentsko.

Lp, Jani

Kaj pa Tajska, jaz grem na Tajsko 03.11 in ostanem tam do 18.11. Potovanje po celi tajski in se kasna dva tri dni lenarjenja na kaksnem otocku!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close