Najdi forum

kamin

Mene pa zanima, če ima kdo od vas doma kamin in koliko ga je to stalo. Zanimam me pa za notranji kamin, ki ga imate v stanovanju?
HVala za informacije

lp

Midva imava kamin, vendar stanujeva v hiši v mansardi in sva si zgradila ločen dimnik. Kamin so nama naredili Kočevarji iz Šempetra pri Žalcu. Res so profesionalni: obvladajo zadevo, so prijazni, držali so se cen in rokov.
Priporočam!
Cene so pa zelo odvisne od materialov, ki jih uporabijo, zato je najbolje, da se oglasiš pri njih.

Tudi meni so kamin naredili isti mojstri. Res so dobri in se zanesljivo držijo rokov. Cena je seveda odvisna od marsi kaj. Jaz sem plačal 1 miljon za vsa gradbena in mizarska dela. Gre pa za zelo sodoben kamin z vgrajenim ventilatorejen za topel zrak in zaprtim goriščem s steklenomi vrati.

Ali je cena tudi odvisna od velikosti? Sem pogledala njihovo internetno stran pa me zanima, če so vajini kamini podobni komu od teh na sliki?
Kolko časa pa traja, da ti ga postavijo?

lp

Naredijo v enem dnevu. Tudi jaz imam takega kot miki, dala sva pa cca. 650.000. Najprej itak pridejo pogledat k tebi na dom, ti svetujejo, kako bi oni naredili in seveda upoštevajo tvoje želje.

A ima mogoče katera od vas kakšno slikco, ki bi jo bla pripravljena meni poslat na mejl. Samo tako da dobim kako idejo pa da mal vidim kaj za kero ceno lahko pričakujem.
Prosim za ponudbe

lp

Sporoči e-mail, pa ti bom nekaj poslala.

Evo kar na ta mejl lahko: marusa001@hotmail.com

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close