Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kamera v kozmetičnem studiu

kamera v kozmetičnem studiu

A ste tudi ve dobile mejl, kjer so slike iz enega ljubljanskega kozmetičnega studija, kjer imajo solarij. Polno je slik žensk, kako se slačijo in ležijo v solariju in baje niso lažnive slike.

Si predstavljate, groza, greste v solarij potem pa vaše nage slike krožijo po internetu.

Če katero zanimajo slike jih lahko pošljem da si pogleda, če je mogoče ona na slikah. Seveda velja samo za tiste, ki hodite v solarij v Ljubljani.

kater solarij?

Malo nižje je tema.

In kriminalisti so presikali osumljeni studio, ter ugotovili, da tam ni bilo snemanja, sploh pa da prostor ne ustreza tistemu na sliki.

Nobena ne bo kasirala..ha ha

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Ja škoda, še vedno morem delat prek študenta :)))

pol so tud mene zajebali.
sem si ga zanalašč drkal tam pa čakal kdaj bom na tv :)))
ha ha .

Jaz sem pa slišala, da so bile slike posnete v tujini – da tam dobiš vstop v solarij “gratis”, te pa zato posnamejo brez tvoje vednosti.

Še nikoli nisem bila v solariju, ha, ha, pa tudi če bi šla, ni nobene bojazni, da bi MOJO sliko kje objavili!

U to je pa res fajn ponudba, v zameno da tvoje gole slike po svetu krožijo maš zastonj solarij :)))) Ok ne rečem, na vsak deseti obisk, da maš zastonj, sam da maš pa kr zastonj, so pa res radodarni :)))

Xtrm, a ti bi se za tako nizko ceno prodala oz. prodala svoje gole slike? Koliko stane en obisk v solariju? Priznam, da nisem bila in zato ne vem. Ce stane en obisk recimo 2000 sit, je to zate veliko za tvoje nage slike, ki jih bo videlo na tisoce ljudi in bodo ostale za vec let na internetu? Po moznosti te prepoznajo se sosedje, sodelavci, nadrejeni, sorodniki in nenazadnje se tvoj partner. Pac meni taka vsota se zdi zelo premalo, da bi to naredila, ce bi sploh.

Saj emnda nisi mislila, da mislim resno :))) LOL :)))))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close