Najdi forum

S fantom želiva letos letovati v južni Dalmaciji. V mislih imava Makarsko reviero. Ker bo to najino prvo potovanje v ta konec ne veva za kateri kraj bi se odločila.
Zato prosim, če nama lahko pomagate s svojimi izkušnjami s počitnic.
Odločama se med Baško vodo, Brelo, Podgoro in Tučepi…
Zelo pomembno nama je, da so tam lepe plaže, veliko ljudi, nočno življenje, možnost izletov z ladjico, v bistvu, da je živahno in za mlade.

Zelo bi bila vesela tudi kakšne informacije o poceni in prijetnem apartmaju.

Veselim se že vaših odgovorov.

Jaz sem bila v Tučepih eni dve leti nazaj, pa mi ni bilo všeč. Plaža je sicer v redu, so mi pa hodili po glavi in tega ne maram. Nočnega življenja je bilo malo, se mi je zdelo, da je bolj za penzioniste, ker ob polnoči se je vse končalo. Pejta raje kam drugam.
Irena

Makarska riviera ne slovi ravno po hudem nočnem življenju za mlade. Velja za destinacijo menopavza in več, cene so temu primerne. Nikoli pa ne veš, izjeme vedno obstajajo. Več tega je v na Hvaru v mestu Hvar in Bolu na Braču, pa v Novalji na Pagu.

lp

oz

Se strinjam. Če že, potem bi se sama odločila za Brelo. Nočnega življenja pa res ni. V tem primeru priporočam Bol.

Vse pomenbno kar nastevas dobis na makarski rivieri, edino nocnega zivlenja ni veliko. Ne priporocam Basko vodo in Podgoro (tam se mi zdi bolj sindikalni turizem). Brela in Tucepi pa sta lepo urejena kraja.Priporocam vama Tucepi, ker je zelo blizu Makarske (4 KM), tam je se najvec nocnega zivljenja.Mimogrede- Makarska ni v juzni Dalmaciji. Lep dopust !

priporocala bi ti tucepe bila sem tam in res mi je bilo superr…lepo,urejeno okolje prijazni domacini dobri in urejeni hoteli npr Neptun(tam sem bil jaz)..samo ena majhna napakica tucepov-guzva.No to je mene malo motilo saj imam 2 majhna otroka za vaju pa bo to vec kot idealno..plaze(kamencki) lepe urejene..veliko ljudi borovci zraven pa razni bari trgovinice itd..apartmajev v vseh tek krajih vec kot dovolj a zasedenost je kar velika.ka te dolocene kraje se mi zdi da sta izbrala pravo..za vaju..prijetno iskanje apartmajev

Sama sem bila v Baški vodi… Ful lepo,sam preveč gužve na plaži…Na koncu smo vsi skupaj ždel na eni brisači :)) Nočnega lajfa tam skoraj pa ni…Priporočam en cute lokal na plaži “Južnjačka utjeha”, kjer je vedno fuuuul veliko folka,dobre pijače,skratka ok. Lahko pa ti priporočim en apartma, če nameravate bivati privat – ful lepo,čisto,super lastniki,pogled na morje…(imam njihov tel.če potrebuješ – mi smo bili lani 2 tedna in je blo ful fajn).

Tučepi so mi bili pa ful zanič…. Če se odločaš na podlagi slik,ki si jih videla v katalogih, delaš napako… Nič ni tako.
Ko smo bili tam, so nam rekli,da je Podgora zelo živa, kar se tiče nočnega življenja.

Če bi se še enkrat odločala, da grem na Makarsko riviero,bi verjetno šla v Makarsko – avgusta imajo tam kar nekaj prireditev…

lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close