Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kam zahajate samske Ljubljančanke

Kam zahajate samske Ljubljančanke

V katerem svetem pismu si pa ti to prebral? A v tistem, kjer piše, da je bil Jezus levičar? :))[/quote]
Saj je bil.. Kot tesar pa takrat ni našel orodja za levičarje in zato je nehal s tesarstvom in se je posvetil delanju čudežev..[/quote]

Po mojem pa je reskiral, ker je v nekem trenutku ugotovil, da je morda bolj donosno ukvarjati se s politiko kot biti v gospodarstvu.

Pa res, čudno. Sploh glede na to da je Bog-ženska:-)…[/quote]

V katerem svetem pismu si pa ti to prebral? A v tistem, kjer piše, da je bil Jezus levičar? :))[/quote]

Seveda je bil: odpovedovanje premoženja v korist socialno šibkejših, poskus nasilnega prevzema oblasti z revolucijo v templju v Jeruzalemu. Kaj pa je to drugega?

Če že citiraš, potem citiraj vse, ker jemanje iz konteksta in komentiranje le delčka je prirejanje in manipuliranje.
S tem kar si citiral izgleda kot da ne smeš imeti svojega mnenja, pa sem v stavku, ki si ga izpustil posebej o tem nekaj rekel. Ane?[/quote]
Nisem sploh mislil, da bi mi očital, da ne bi smel imeti svojega mnenja, zato tistega nisem citiral.
Citiral sem samo tisto, kar sem imel namen komentirati in to je, da se vztrajno dokazovanje ali prikazovanje moje resnice, šteje za vsiljevanje.
Jaz še nikoli nisem imel občutka, da bi mi kdo kaj vsiljeval preko interneta.
Se absolutno strinjam s tistim, kar si sam napisal in se tega držim:

Jaz prav tako nikoii nisem iskal somišljenikov in mi je vseeno, če mi je že kdo zameril zaradi tega, ker sem (po njegovem) preveč vneto zagovarjal svoje mnenje in se je sam počutil manjvrednega.
Jaz ne pišem zato, da bom komu ugajal, ampak zato, da povem kaj mislim.[/quote]
OK… 🙂
s tabo se vsaj da normalno razjasnit različno dojemanje.

Izmenjavo konstruktivnih mnenj:)))). Odloči se, ker zabava in konstruktivnost ne gresta skupaj.[/quote]
Teb naj kaj razložim? Ne čutim potrebe po tem, dovolj da jaz vem …

Saj je bil.. Kot tesar pa takrat ni našel orodja za levičarje in zato je nehal s tesarstvom in se je posvetil delanju čudežev..[/quote]

Po mojem pa je reskiral, ker je v nekem trenutku ugotovil, da je morda bolj donosno ukvarjati se s politiko kot biti v gospodarstvu.[/quote]
Torej je začel na veliko lagat in folk še 2000 let za njim verjame v njegovo klobasanje 🙂
Moje mnenje o tem, da ne bi kak zagret vernik bil užaljen. Saj bom jaz šel v pekel med HOT hudičke 🙂
Morda pa naše politike čaka ista usoda kot je tega omenjenega “politika”

Seveda je bil: odpovedovanje premoženja v korist socialno šibkejših, poskus nasilnega prevzema oblasti z revolucijo v templju v Jeruzalemu. Kaj pa je to drugega?[/quote]
Ampak revolucije so bolj desničarske???

Izmenjavo konstruktivnih mnenj:)))). Odloči se, ker zabava in konstruktivnost ne gresta skupaj.[/quote]
Teb naj kaj razložim? Ne čutim potrebe po tem, dovolj da jaz vem …[/quote]

O ja, ti začutiš vsakič, ko si pozvan. Poglej se.

Teb naj kaj razložim? Ne čutim potrebe po tem, dovolj da jaz vem …[/quote]

O ja, ti začutiš vsakič, ko si pozvan. Poglej se.[/quote]
Kaj se razburjaš… od tega rit raste… mal se poglej.. še mal pa ti bo čez WC školjko visela 🙂

Ta barbika je imela vedno lepe službice z visoko plačo.

Kaj se razburjaš… od tega rit raste… mal se poglej.. še mal pa ti bo čez WC školjko visela :)[/quote]
lol, dobra ^^

Ker hoče verjeti, saj se gre za nek ideal.
Politiki tudi lažejo, pa jim narod še vedno nasede na njihove obljube in “ideale”.

Politiki tudi lažejo, pa jim narod še vedno nasede na njihove obljube in “ideale”.[/quote]
Saj… morda ne bi bilo napačno uvest kako ostrejše kaznovanje za nategovanje naroda..

Politiki tudi lažejo, pa jim narod še vedno nasede na njihove obljube in “ideale”.[/quote]
Saj… morda ne bi bilo napačno uvest kako ostrejše kaznovanje za nategovanje naroda..[/quote]
Vprašanje je le, kdo bi ga uvedel ? 🙂
Kdor ima od tega korist, ga sigurno ne bo.

Saj… morda ne bi bilo napačno uvest kako ostrejše kaznovanje za nategovanje naroda..[/quote]
Kdor ima od tega korist, ga sigurno ne bo.[/quote]Največjo moč ima narod sam…

Kaj se razburjaš… od tega rit raste… mal se poglej.. še mal pa ti bo čez WC školjko visela :)[/quote]

Te to vzburja?

lol, dobra ^^[/quote]

Melhijad:).

Te to vzburja?[/quote]
Če bi me, te ne bi opozoril na to da pazi in se ne razburjaj. Ker iz izkušenj ti povem, da malo je moških, ki bi jih taka rit vzburjala… zdaj pa se sama odloči… karakter že imaš tak, ki moške odvrača od tebe, če misliš k temu dodat še enormno rit… ne vidim svetle prihodnosti zate, kar se tiče kakšnega uspešnega intimnega odnosa z moškim. Morda pa boš lahko nadaljevala z uspešno kariero 1. MON goflje

lol, dobra ^^[/quote]

Melhijad:).[/quote]
Mrs. Pigy 🙂

Kdor ima od tega korist, ga sigurno ne bo.[/quote]
Pa saj ljudje smo radi dobro nategnjeni, kdo se bo pa temu upiral. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Melhijad:).[/quote]
Mrs. Pigy :)[/quote]

Melhijad je EB:). Jst sm popolna:).

Te to vzburja?[/quote]
Če bi me, te ne bi opozoril na to da pazi in se ne razburjaj. Ker iz izkušenj ti povem, da malo je moških, ki bi jih taka rit vzburjala… zdaj pa se sama odloči… karakter že imaš tak, ki moške odvrača od tebe, če misliš k temu dodat še enormno rit… ne vidim svetle prihodnosti zate, kar se tiče kakšnega uspešnega intimnega odnosa z moškim. Morda pa boš lahko nadaljevala z uspešno kariero 1. MON goflje[/quote]

V bistvu tvoja taktika ni napačna. Da lahko odvrneš misli od mene, si me moraš zamisliti v najbolj skrajnih oblikah:). Ti kr, če ti tako paše.

Mrs. Pigy :)[/quote]

Melhijad je EB:). Jst sm popolna:).[/quote]
Vem komu si namenila.. jaz pa sem tebi.. in nisi popolna.. vsaj ena stvar … nekaj ti manj.. in ja.. vem kaj je to (ni nujno da je stvar) 🙂

Če bi me, te ne bi opozoril na to da pazi in se ne razburjaj. Ker iz izkušenj ti povem, da malo je moških, ki bi jih taka rit vzburjala… zdaj pa se sama odloči… karakter že imaš tak, ki moške odvrača od tebe, če misliš k temu dodat še enormno rit… ne vidim svetle prihodnosti zate, kar se tiče kakšnega uspešnega intimnega odnosa z moškim. Morda pa boš lahko nadaljevala z uspešno kariero 1. MON goflje[/quote]

V bistvu tvoja taktika ni napačna. Da lahko odvrneš misli od mene, si me moraš zamisliti v najbolj skrajnih oblikah:). Ti kr, če ti tako paše.[/quote]
🙂 ti pa imaš domišlijo. Si se spet čipsa prenažrla sinoči? Ti škodi in rabiš spet mal napumpat ego s tem kako si oh in sploh… no ja če ti bo lažje… naj bo po tvoje… zdaj pa begaj stran, dolgočasna si s svojo mantro

Čipsa sploh ne absorbiram, me je pa prijelo, da bi šla zdaj po kokice, ker toliko podobnosti kot je v zadnjih postih med vama z EB, svet še ni videl. Prav patetična sta in se vidi, kako sta nezadovoljna, da potem seka še navzven.

To je seveda tvoja projekcija in tvoje videnje. Izhajaš iz sebe da taliko omenjaš nezadovoljstvo? Ja potem razumem… Ja lej… jaz ti ne bom pomagal iz tega… ne rad se z gnojem igram, ko pa je toliko lepih cvetlic

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close