Kam zahajate samske Ljubljančanke
Eni pa kar naprej bežijo pred temi za raznimi maskami. Ampak tem ne moreš nikakor uiti, razen, da tako, da sprejmeš najprej sebe, potem pa ti tako ali tako ni več mar, kaj govorijo in pišejo o tebi.[/quote]
Lažje se je ukvarjati z masko, ker gre to hitreje, kot pa ukvarjanje s sabo in svojim karakterjem. 🙂
Važno, da na zunaj zgledaš po zadnji modi, pa čeprav si od znotraj pokvarjen.
Zato pa razni politki in podobni toliko dajo na svoj videz, v sebi pa nosijo en kup gnilobe.[/quote]
? Kateri politik/političarka pa dobro zgleda? Pravijo, da ima vsakdo tak obraz in stas kakršnega si zasluži.
Lažje se je ukvarjati z masko, ker gre to hitreje, kot pa ukvarjanje s sabo in svojim karakterjem. 🙂
Važno, da na zunaj zgledaš po zadnji modi, pa čeprav si od znotraj pokvarjen.
Zato pa razni politki in podobni toliko dajo na svoj videz, v sebi pa nosijo en kup gnilobe.[/quote]
? Kateri politik/političarka pa dobro zgleda? Pravijo, da ima vsakdo tak obraz in stas kakršnega si zasluži.[/quote]
Verjamem pa, da so slovenski politiki ubitačno plitki….glejte prilogo 🙂
To sem hotel slišat. Važno je da so ti všeč, take kot so. Ker če so tebi bodo tudi moškemu..[/quote]
Moram mu biti všeč kot celota, ne le prsi (tako plitka (še) nisem) :-)))[/quote]
Kar še ne pomeni, da bo ženska, ki je totalno zanemarjena pa vendarle všeč sama sebi, všeč tudi drugim. Samozavest je eno, bolana samozavest pa nekaj povsem drugega… Ampak eni zgoraj to dvoje ne razlikujejo. Žal
Moram mu biti všeč kot celota, ne le prsi (tako plitka (še) nisem) :-)))[/quote]
Kar še ne pomeni, da bo ženska, ki je totalno zanemarjena pa vendarle všeč sama sebi, všeč tudi drugim. Samozavest je eno, bolana samozavest pa nekaj povsem drugega… Ampak eni zgoraj to dvoje ne razlikujejo. Žal[/quote]
Nisem brala vsega…sem mnenja, da pretirano ukvarjanje z lastnim videzom ni ne zdravo, niti koristno.
Kar še ne pomeni, da bo ženska, ki je totalno zanemarjena pa vendarle všeč sama sebi, všeč tudi drugim. Samozavest je eno, bolana samozavest pa nekaj povsem drugega… Ampak eni zgoraj to dvoje ne razlikujejo. Žal[/quote]
Nisem brala vsega…sem mnenja, da pretirano ukvarjanje z lastnim videzom ni ne zdravo, niti koristno.[/quote]Ja, ampak kaj je pretirano? Tvoje merilo? GFino? Onetovo? Robijevo? Od urejene LJke? EB? Vsak ima svojo definicijo pretiranosti in zato druge označiti za nesamozavestne na podlagi takšnih meril?
Nisem brala vsega…sem mnenja, da pretirano ukvarjanje z lastnim videzom ni ne zdravo, niti koristno.[/quote]Ja, ampak kaj je pretirano? Tvoje merilo? GFino? Onetovo? Robijevo? Od urejene LJke? EB? Vsak ima svojo definicijo pretiranosti in zato druge označiti za nesamozavestne na podlagi takšnih meril?[/quote]
Pretirano je npr. da kdo zaradi pogostega hujšanja zboli ali da za svojo podobo zapravlja, več kot zasluži itd. Ostalih oseb ne bom komentirala.
Pusti te perfekcionistične ženske. 🙂
Takšna kot si ti, si zasluži kompliment, da si sploh upa med ljudi brez raznoraznih barvnih odtenkov.
To zame ni noben znak samozavesti, kot pravi “urejena ljubljančanka”, da se liči in barva zato, ker se večina ostalih žensk. Podobno, kot če bi moški nosili plave majice, bi pa potem še jaz…:)
To si malo zamešala pojme. 🙂
Ceniti se, pomeni sprejeti sebe takšnega, kot si. In to, da ne upaš med ljudi brez maske, pomeni, da se v osnovi ne ceniš in ne sprejemaš. V bistvu se sramuješ tega kar si, ker te je sram se pokazati ostalim, če ne ustrezaš nekim družbenim merilom.
Zaradi te notranje praznine, se potem pojavi potreba po pozornosti in komplimentih, da s tem preglasiš svoj notranji glas, ki ti pravi, da nisi dovolj dobra.
Katerih moških ?
Ne vem, kaj manjka ženski, če poleti pride v trgovino le v majici in kratkih hlačah ali kiklci in to brez maske in poštrihanih nohtov ?
Če ima dobro postavo in prijeten obraz, ji čisto nič ne manjka in je daleč od neurejenosti.
Karkoli počnemo, počnemo zaradi sebe.
Če ne vidimo v nečem razloga, tistega ne bomo počeli.
Tisti wauuu izraz pa si lahko razlagaš tako in drugače. :))
Ne vem koliko. 🙂
Če večina nekaj počne še to ne pomeni, da mi je tisto všeč.
Ali pa, da s tem pogojujem urejenost.
Se strinjam. Velikokrat lahko bereš, da imajo največ psihičnih težav tiste osebe, ki jim je pomembno tuje mnenje. To so osebe, ki niso sigurne vase in so pod nenehnim stresom glede tega, kaj bodo drugi rekli. Ob tem pa še v strahu opazujejo ljudi okrog sebe in si domišljajo kaj si vse drugi misli.
Nisem napisal domišljave. Ampak nesamozavestne, če ne upajo ven brez fasade.
Saj ravno v tem je stvar, da urejena (naličena) ženska še ne pomeni, da je tudi lepa. Kaj šele lepša od tiste natur.
Plitki, po drugi strani pa toliko denarja zmečejo za zunanji videz. Večina politikov je tipično narcisoidnih osebnosti.
Zato pa svet ne bo nič lepši in bolj prijeten, pa čeprav bomo vsi naličeni in pobarvani.
Se strinjam.
Pusti te perfekcionistične ženske. 🙂
Takšna kot si ti, si zasluži kompliment, da si sploh upa med ljudi brez raznoraznih barvnih odtenkov.
To zame ni noben znak samozavesti, kot pravi “urejena ljubljančanka”, da se liči in barva zato, ker se večina ostalih žensk. Podobno, kot če bi moški nosili plave majice, bi pa potem še jaz…:)
To si malo zamešala pojme. 🙂
Ceniti se, pomeni sprejeti sebe takšnega, kot si. In to, da ne upaš med ljudi brez maske, pomeni, da se v osnovi ne ceniš in ne sprejemaš. V bistvu se sramuješ tega kar si, ker te je sram se pokazati ostalim, če ne ustrezaš nekim družbenim merilom.
Zaradi te notranje praznine, se potem pojavi potreba po pozornosti in komplimentih, da s tem preglasiš svoj notranji glas, ki ti pravi, da nisi dovolj dobra.
Katerih moških ?
Ne vem, kaj manjka ženski, če poleti pride v trgovino le v majici in kratkih hlačah ali kiklci in to brez maske in poštrihanih nohtov ?
Če ima dobro postavo in prijeten obraz, ji čisto nič ne manjka in je daleč od neurejenosti.
Karkoli počnemo, počnemo zaradi sebe.
Če ne vidimo v nečem razloga, tistega ne bomo počeli.
Tisti wauuu izraz pa si lahko razlagaš tako in drugače. :))
Ne vem koliko. 🙂
Če večina nekaj počne še to ne pomeni, da mi je tisto všeč.
Ali pa, da s tem pogojujem urejenost.
Se strinjam. Velikokrat lahko bereš, da imajo največ psihičnih težav tiste osebe, ki jim je pomembno tuje mnenje. To so osebe, ki niso sigurne vase in so pod nenehnim stresom glede tega, kaj bodo drugi rekli. Ob tem pa še v strahu opazujejo ljudi okrog sebe in si domišljajo kaj si vse drugi misli.
Nisem napisal domišljave. Ampak nesamozavestne, če ne upajo ven brez fasade.
Saj ravno v tem je stvar, da urejena (naličena) ženska še ne pomeni, da je tudi lepa. Kaj šele lepša od tiste natur.
Plitki, po drugi strani pa toliko denarja zmečejo za zunanji videz. Večina politikov je tipično narcisoidnih osebnosti.
Zato pa svet ne bo nič lepši in bolj prijeten, pa čeprav bomo vsi naličeni in pobarvani.
Se strinjam.[/quote]
Če imaš svoj pogled na to temo tukaj je to čisto ok in razumljivo. Saj smo ljudje različni. Ampak vlaganje takšnega truda v dokazovanje in prikazovanje tega tvojega pogleda pa kaže že na patološko željo po vsiljevanju svojega pogleda kot edine prave resnice. S temle si močno razvrednotil določene ljudi.
Bolj kot nekdo zagovarja svojo resnico, bolj razvrednoti druge ?
Se ti ne zdi to malo neodgovorno razmišljanje ?
Podajanje mnenj po forumih, pa res ni vsiljevanje, saj ima vsak svojo izbiro kaj bo bral in čemu bo verjel. Na podlagi te izbire pa se potem vsak sam razvrednoti ali pa ovrednoti.[/quote]
Če že citiraš, potem citiraj vse, ker jemanje iz konteksta in komentiranje le delčka je prirejanje in manipuliranje.
S tem kar si citiral izgleda kot da ne smeš imeti svojega mnenja, pa sem v stavku, ki si ga izpustil posebej o tem nekaj rekel. Ane?
V eni drugi temi si pisal:
Kar me spomni na temo o Pušenjaku, ko je On_ podal svoje videnje, ti pa si ga začel “patološko” prepričevati, da on ne vidi prav. Iz tega sledi, da tebe motijo drugače misleči in si ti tisti, ki ne dopušča še drugačne resnice od svoje.
Samo opazujem, dopuščam, da se motim. 😉
Bolj kot nekdo zagovarja svojo resnico, bolj razvrednoti druge ?
Se ti ne zdi to malo neodgovorno razmišljanje ?
Podajanje mnenj po forumih, pa res ni vsiljevanje, saj ima vsak svojo izbiro kaj bo bral in čemu bo verjel. Na podlagi te izbire pa se potem vsak sam razvrednoti ali pa ovrednoti.[/quote]
Če že citiraš, potem citiraj vse, ker jemanje iz konteksta in komentiranje le delčka je prirejanje in manipuliranje.
S tem kar si citiral izgleda kot da ne smeš imeti svojega mnenja, pa sem v stavku, ki si ga izpustil posebej o tem nekaj rekel. Ane?[/quote]
Nisem sploh mislil, da bi mi očital, da ne bi smel imeti svojega mnenja, zato tistega nisem citiral.
Citiral sem samo tisto, kar sem imel namen komentirati in to je, da se vztrajno dokazovanje ali prikazovanje moje resnice, šteje za vsiljevanje.
Jaz še nikoli nisem imel občutka, da bi mi kdo kaj vsiljeval preko interneta.
Se absolutno strinjam s tistim, kar si sam napisal in se tega držim:
Jaz prav tako nikoii nisem iskal somišljenikov in mi je vseeno, če mi je že kdo zameril zaradi tega, ker sem (po njegovem) preveč vneto zagovarjal svoje mnenje in se je sam počutil manjvrednega.
Jaz ne pišem zato, da bom komu ugajal, ampak zato, da povem kaj mislim.
Forum je zaprt za komentiranje.