Kam za vikend 2 zenski
Sm
za lezbačike pa je re fsaka gnjošnica uredu. sam imaš v komunistični republiki sloveniji več kotdovolj lokacji kjer lahko samske lezbačike, ločenke, luzerke dobite svojo zabavo, vaš mir. jaz vama predlagam sam stran od mene. lepo prosim. idta nekam, kjer bo mir za za vaju in ne bosta kvarili srečnih družin. recimo murgle, al pa lj v sredico komunistov. lezbačik. tam kjerje ajvečja inkluziva in bosta sprejeti sedeli v čajnici in se brez omejitv in pogledov lahko lizarili in si drkali lulike. in bosta zapohane lahko gledale moške, ki jih ne zmoreta dobit za moža.
predlagam, kočevska reka pa se zgubita v gozdu.
Anonimno 3469, 12.09.2025 ob 11:52
Sm
za lezbačike pa je re fsaka gnjošnica uredu. sam imaš v komunistični republiki sloveniji več kotdovolj lokacji kjer lahko samske lezbačike, ločenke, luzerke dobite svojo zabavo, vaš mir. jaz vama predlagam sam stran od mene. lepo prosim. idta nekam, kjer bo mir za za vaju in ne bosta kvarili srečnih družin. recimo murgle, al pa lj v sredico komunistov. lezbačik. tam kjerje ajvečja inkluziva in bosta sprejeti sedeli v čajnici in se brez omejitv in pogledov lahko lizarili in si drkali lulike. in bosta zapohane lahko gledale moške, ki jih ne zmoreta dobit za moža.
predlagam, kočevska reka pa se zgubita v gozdu.
Ti idiot Anonimno 3469, toliko lezbačik, o katerih ti nonstop brbljaš, ni niti na celem svetu, kaj šele v eni majhni Sloveniji!
Tako si obseden z lezbami, da nisi sposoben enega samega prispevka napisat, ne da bi jih omenjal. Psihiater bi si to tvojo obsedenost takole razložil:
1. Tvoja mama je pravzaprav lezbijka.
2. Tvoja ženska te je brcnila v rit zaradi ženske.
No, ti z lezbačikami obsedeno budalo, kaj od tega dvojega se ti je zgodilo?
Psihoanalitik brez dlake na jeziku
tak ti femistika ugabna. da ti upam 1x za fselej pojasnim moje stališče, ki menim je edino pravo.
1. MENE ploh nima kaj brigat kdo je kaj, kaj dela. nisem niti plačn za to, ne poklican, ne od boga psolan. ni moja stvar. nimam nobene pravice.
tko bi naj bilo za fse. tudi zame,.
AMPAK, JA AMPAK. skrajni levičarji so začeli z to indoktrinacijo uničevanjem družine, marsxizmom, in toxičnim feminizmom. v začetku ker so želeli pobirat davke tudi od žensk, in kasneje sedaj, ker želijo komunisti nadvlado. in uničenje bele rase. kar jim uspeva. žal.
jaz nimam nič proti lezbam proti gejem. popolnoma nič. imam pa velik prot lgbt , woke, vonderlajdra, gates, merkel, kučko, musarca, levičarski lgbt skrjno levičarski prpoagandi in indoktrinaciji.
in levičarji vzamejo na svojo stran, oziroma se na skrajno levi strani najdejo ravno , revice, saske luzerke, nesposobnice, ki niso imele strogega in ljubečega ateka. pol pa razen invalidke, pa omejnke, pa ne mislim nič slabega, bom kasneje navedel priemr, resničen. kot vedno. in posijkenke, zlorabljenke, pretepnke, bulanke, pač luzerke, ki niso nič trenirale, revice pač. takene pridej ona desno poltiko,. ker niso kos življenju.
in zato imam toliko proti lezbikam in tem lgbt, ker vem da so levičarke, skrajen leviačrke, da sovražijo moške. in v kere pokice gredo tel uzerke. ja v druzboslovje. vedno. po redko najdeš lezbiko, ki je naravoslovka. samice vedno tezijo v življenej v mestu, kjer imajo zaslombo policijei n drugih samic. ker os šefa, direktorja in polcijo zamenjale za MOŽA. ker niso spsobnei met moža, ker niso ŽENE. ker so indoktriniranem osdrene ženske ki menijo da os pametne ker imajo akademsko izborzabo. ki je roko na srce ničvredna. in nima neke teže nikjer p osvetu niti v slo. in ti to fse veš.
zakaj pa jaz povem?? ja ker nekdo mora, ki zna in upa. ker vsi moški tko čutimo, ampak večina jih ne upa povedat, ker ne zelijo biti označene za dense fašiste i nsovražniek žensk. in so tudi simpeki. ker so vzgojen i od mamic luzerk. in niso MOŽJE. ampak so fantki. simpeki. ki ubogajo samico.
vidiš elpo kam gre družbas, kamso jo našui komunisti pripelajli. fse propada.
in ženske, so idealno sredstvo za minipulirat, ker se tudi ne morete upret tiraniji. zato se moške uničuje. ker edino moški se lahko uremo tiraniji elvih fašsitov. kumonostiv.
zato se ti jebi v tvoji smrdljiv izanierkni kučkotovi musarcičini ( kratkonogi debeloriti kuzli) in se jebaj v tej femiizirani kounistični repubiki sloveniji, kakor želiš!!
razumeš?
pa jaz ne maram islama, meni njihov odno ni uredu. kern i uredu. niti do gjev niti do lezb,. sploh je narobe. ampak kakor vidiš deluje. njim deluje. oni prosperijajo tudio z levičarsko vlado našo seveda, izjemno lepo. kakor vidiš.
ker ne dobvolijo žćženskam odločanja. in to je prav. ženske ne bi smele volit nikoli. ker ženki pokažeš postavngea visokega lepega poltika izobrazneega z kuzekom v roki in dojenčkom in ga ze fse samice volite. mi moški pa vemo kdo je blefer. ja??
nimam nič proti ženskam. nikakor mi burka ni všeč. micro bikini ne burka. meni ej všeč darja klisiha. izimbajeva, nathlai caughlin. to ni nobena frull ženstvena, toso fse zelo atletske.
treba je za ženske psotavit nekepogoej za univrezo. to jeresnica evo na kratko upam.
Meni so všeč Šmarješke toplice. To je ena izmed možnosti. Vsaj za hodit je lepo, sploh jeseni.
Drugače je pa tudi kakšna Ljubljana ok, če nista iz Ljubljane in če si narediš super program. V petek kakšen koncert, opera, balet, gledališča predstava … sobota na kakšen bližnji hrib, nedelja npr. Čokolarium …
Sm, 12.09.2025 ob 09:21
Živjo, kakšni predlogi, sedaj na jesen, vikend 2 nočitve. S prijateljico bi šli nekam, da je res vikend na off. Lokacija ni pomembna, samo da je v Slo.
Prosim za kakšne predloge da se da mozgane na off, da se dobro je, pije, mogoce kaj vidi, ali pa tudi ne 😉
Hvala
2 nočitvi pri meni, poskrbim za alkohol. Zelo ugodno
Forum je zaprt za komentiranje.