Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kam za novo leto

Kam za novo leto

Zanima me kam greste za novo leto… ste ga mogoče kdaj preživeli v dvoje… kje, kako?

Miša, a ti to resno? Daj se malo sebe vprašaj, kaj bi rada, koliko denarja je na razpolago, potem pa se odloči za par variant, nato pa vprašaj.
Pa brez zamere, saj, kar je enim super, druge odbija.

To je nekako tako, kot da bi vprašal koliko je ura. Vsak bo odgovoril drugače. Če pa bodo vsi naenkrat odgovorili, pa zelo verjetno ne boš razumela.

Na prostem v Ljubljani,okolica tromostovja,ampak je prevelika gužva.Je pa velik izbor ansamblov,super.

In če je iz Murske Sobote ali iz Ilirske Bistrice?

HALOOOO mcm?Kaj pa je s tabo?Saj je čist prijazno vprašala.. Mogoče bi rada kakšno idejo, pa se bo potem odločla kak z denarjem.. al se splača al ne.. Mislim eh..Redko kaj napišem, samo to pa je že preveč.. Če te tema ne zanima se vzdrži takega butastega komentarja!!!!

In četudi je iz MS Ilirske bistrice ali pa iz Avstralije, pa se ji bo pa mogoče ideja o silvestrovanju v Lj zdela zanimiva, bo šla… vredu? Pa brez zamere…

Se opravičujem, amapk to sem morala napisat 😉 …

NO pa če grem na temo 🙂 : če grem s starši bom šla v Dubaj, če s fantom potem tut nekam v tujino, ampak kake variante za mlade, če pa s kolegicami, pa na kako brunarco 😉 Do zdaj še ga nikoli nisem preživela “v dvoje”, ampak mora pa bit zelo fajn po moje 😉 predvsem romantično 😉 Drugače pa boš na strani travel.over.net dobila tut kakšne ideje, če te mika kakšno potovanje ali izlet 😉 Lp 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close