Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Kam za 350 jurjev? Predlogi!

Kam za 350 jurjev? Predlogi!

YO!

Imam en sladek problem in sicer se ne vem, kam naj jo udarim to poletje. Napraskala (upam) bom skupaj do 350 jurjev in bi sla cim dlje za en mesec. Po moznosti, da bi bil kje vmes kaksen vecji hribcek (cca 4000-6000 nmv).
Lep pozdrav

pojdi na kamčatko. to je polotok na koncu risuje. pri japonski in aljaski. ima 10 % svetovnega števila aktivnih vulkanov. bil sem tam. če te zanima ti povem več. stane v okviru denarja. prideš tudi na morje, rafting in ostalo.

lp

bv

Varianta je tudi Maroko, pa v Atlasu mas najvisji vrh S Afrike Jbel Toubkal (4067 m). Ce te zanima pisi… lp

Če je razlog za potovanje samo odvečnih 350 jurjev v žepu, ti svetujem, da ostaneš kar lepo doma. Če nimaš nobene ideje, je vprašanje, ali te potovanje sploh zanima.

Hribčki med 4000 in 6000 so pa že nekaj bolj konkretnega. Kaj meniš o Sečuanu, Gansuju, morda celo o Tibetu?

V Ekvadorju bi se tudi nasel kaksen pravsnji hrib zate. Ce te zanima, pisi!

Lea

zivjo!
jaz ti predlagam tajsko..za ta denar tam uzivas..oktobra sem bila tam 5 tednov,pa sem porabila manj denarja…

lp urska

Ne vem kaj si ti delala na Tajski za 350 jurjev, ker sem jst z letalsko v vred porabu 220k. Pa sem bil vmes se v Kambodzi, ki je drazja, pa sem zelo lepo zivel.

za 350k prides in lepo zivis v Mehiki en mesec. Tu so hribi nad 5k.

LP iz Mehike

Pejt u Kenijo za 4 tedne – 211.000,- SIT letalo + polpenzion, pol jo pa mahn na Kilimandjaro!!! 150.ooo jurjou ki ti bo ostalo bo več kot zadost!!!

Pojdi z mano v Ladak.
tinka
moj e-mail:noga@pinkponk.com

Lohk greš konec junija z mano na Jamajko in Kubo za tri tedne, ravn neki tcaga pride. Piši na: tanjazelko@hotmail.com

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close