Najdi forum

Kam za 1. maja

Čaw,

Vem, da je še mal kmalu ampak vseeno. Vprašala bi, če ima kdo kak predlog kam za prvega maja. Dopust imam od 27. aprila do 7. maja. Misila sem it na kako krajše potovanje cca. 5-7 dni, kam kjer naj bi bilo takrat že malo toplo.

Če ima kdo kakšno lepo izkušnjo in bi jo rad delil z mano…

Lp, Lidija

Midva s punco sva šla pred leti v Barcelono za 1. maja in je bilo super. Šla sva z Iliriko, kar je imelo dobre in slabe strani. Dobra stran je bila definitivno cena, ker je šlo za masovni turizem (nekih 10 ali še več avtobusov), zato sva takrat plačala 50 kSIT za 8 dni all-inclusive. Slaba stran je bila obupna organizacija, pri kateri je prednjačila nesposobna vodička. Ampak ker sva vajena potovanj brez agencije, sva pač sama hodila okoli in se nisva zmenila za program. Mesto je zelo lepo, maja še ni preveč turistov, zato je na glavnih turističnih točkah manj gužve in celo kopala sva se. Vsekakor priporočam…

lp, m

Ful hvala za idejo. Mogoče jo grem pa res pogledat.

Lepo se imej biohazzard

svetujem portugalsko, Lizbono. ful dobro mesto. Jst grem isto s frendom v lizbono 27. apr.
takrat je dol že poletje 25-30stopinj. pa kopaš se loh. maš zdej iz zagreba direkt lete za 250eurov.
Men osebno je portugalska ena izmed najboljših držav, če ze ne naj. glede stroškov- je mal cenej cenej kt pr nas, al pa isto.
lp

Ojla,

Ful hvala za idejo. Sicer sem imela v mislih res še preden sem napisala to sporočilo tudi sama Portugalsko. A leti so pa sam iz Zagreba? No mogoče pa se kje vidmo, ker grem jaz tudi okoli tistega datuma. Samo za spremembo, jaz nimam sopotnika 🙁

Lp

Mene tud vleče spet v Lizbono, pa se zna zgodit da bom šla, vsaj želja je…
Torej se srečamo…

A to za 250 eurov si gledal GermanWings?

Oj! mislim da je najbolj letet z TAP-om, ker ne zgubljaš nič časa,je direkt let. tap leti še iz minhna, benetk, za trst pa nism sigurn. ampak,če gledaš tko je najbolj iz zagreba, k je najbliži. iz benetk mislim da dobiš za ene 210€. jst grem iz zg, k mam prjatla, ki je doma čist zraven letališa, tko da avto tam pustim. je pa to bol kt z easyjetom do londona pa pol na portugal. ker zgubiš dragoceni čas ker moraš prespati na letališču. glede sopotnika, če hočeš lohk greš tud zraven z nama. ni panike. mam dost informacij o lizboni. tud za ful dobr hostel mam naslov, ker sem lan delal tam. Lohk mi pišeš na mail beto_si2@yahoo.com al pa pokličeš na mob. 040 508891
lp

Dve leti nazaj sva bila za 1. maja po Češki (seveda z avtom in posteljo v njem), letos bova ponovila vajo, toda po Slovaški. Za en teden časa se mi zdi primerno, hkrati pa zanimivo in poceni.
Lp, Vojc

Pozdravljena!

S prijatelji ze nekaj casa za prvi maj hodimo jadrat in je to kar zanimiva zadeva, saj ne le da si nekoliko sportno aktiven, poleg tega vidis tudi kraje, ki jih drugace ne bi videl. Na ta nacin sem prepotovala ze ves jadran, Jonsko in Egejsko morje. Ce ti je predlog vsec ti lahko povem se kaj vec o tem.

hej,

vidva s frendom se gresta na portugalsko?

Ali gresta z letalom?

Krištof

Jaz bi šla, ja.

ja še zmeri, zdej bomo gotov šli trije, ampak ni še čist sigurn. jst mam karto že kupljeno, una dva pa čakata na last minute varianto

Ja Top.
Koliko te je prišla karta v končnem znesku torej? Nisem še nič kaj dost iskala….
Od kdaj do kdaj pa greste? Ker če ujamem isti datum se vsaj za prevoz lahko podelimo stroške?

jst grem 27aprila iz zagreba ona dva bosta gotov šla iz munchena, ker ma odklop.com večino letov od tam. mene je karta pršla 258eurov. prek odklopa pa niha, od 120 pa do 220eurov.
če boš hotla kej bolj podrobnga vedet mi lohk pišeš na mail beto_si2@yahoo.com al pa pokličeš 040508891
lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close