Kam z zdravili, ki jih ne rabimo več?
Mogoče kdo ve, če kje sprejemajo zdravila, ki so še uporabna? Možu so menjali zdravila za srce in pritisk in mu je še nekaj škatel ostalo.
Danes sem sicer klicala v ambulanto za ljudi brez zavarovanja v LJ, pa je bila ženska tako nezainteresirana in neprijazna, da me je vse minilo. Očitno pač ne rabijo, zato bom raje poslala kakšni drugi podobni ustanovi, kjer bodo zdravila radi vzeli.
poskusi preslišati neprijaznost sestre iz probono ambulante, NI prav, da se je tako obnašala, ampak zdravila niso zanjo!! Pomagala boš tistim, ki so potrebni pomoči, pa si zdravstva ne morejo plačati! Jaz sem prav tako enkrat odnesla zdravila tja in sem tudi naletela na eno precej neprijazno sestra, sm mislila da ima samo slab dan, ampak očitno jih ima več, škoda!
poskusi preslišati neprijaznost sestre iz probono ambulante, NI prav, da se je tako obnašala, ampak zdravila niso zanjo!! Pomagala boš tistim, ki so potrebni pomoči, pa si zdravstva ne morejo plačati! Jaz sem prav tako enkrat odnesla zdravila tja in sem tudi naletela na eno precej neprijazno sestra, sm mislila da ima samo slab dan, ampak očitno jih ima več, škoda!
Kar odnesite jih na Savsko, saj jih bo T**** vzela. Takšna pač je, ponavadi zoprna do amena :))[/quote]
Upam, da bodo zdravniki, ki tam pomagajo ljudem brez zavarovanja prebrali, kakšno škodo jim dela ta njihova T****.
Še najbolje pa , da sama prebere in se krepko zamisli nad sabo! Saj ne morem verjet. Naj gre raje žebjje prodajat!
Lahko jih vrneš v lekarno.
Sicer pa jih bodo verjetno radi vzeli tudi na kardiološkem oddelku UKC. Sama moram jemati zdravila za nevrološke težave. So mi jih že večkrat menjali in n aNevrološki kliniki v Ljubljani radi vzamejo zdravila, ki mi ostanejo. Seveda mora biti še veljaven rok uporabe.:)
Forum je zaprt za komentiranje.