Kam z zaslužkom od kriptovalut
V zadnjih štirih letih se mi je nabralo kar nekaj denarja od kripta. Imam občutek da bo vse skupaj padlo in bom vzela nekaj ven. Samo kam naj dam? Na bankah so za tako visoke zneske negativne obresti, stanovanjski trg je pregret….
Ima kdo kakšno idejo? Nisem pa zapravljiv človek, da bi zaslužek zapravila.
Jaz sem pobral 10k € zaslužka malo pred špico v maju.
Polovico sem dal v zlato in srebro. To mislim pustit na miru vsaj naslednjih 20 let.
Z ostalo polovico pa sem se tudi sam spraševal kaj naj. Za gemblanje z delnicah v tem balonu mi ravno ni.
Zato sem ta denar dal v stablecoine vezane na eur in usd in zdaj dobivam obresti 10-12%
Pridna, 26.08.2021 ob 07:08
Bravo bravo za zaslužek. Slovenke ste od hudiča.
Jaz bi ti svetoval da vsekakor nekaj dobička vložiš naprej. Poglej si trgovaje z vzvodi na kratke in dolge pozicije. Magar z delnicami ali surovinami (zlato), če ti je kripto preveč tvegan.
Jap, zlato si poglej. Ni obdavčeno in sedaj je relativno nizko. Inflacija ga bo pognala navzgor.
Marko41, 26.08.2021 ob 07:16
Jaz sem pobral 10k € zaslužka malo pred špico v maju.
Polovico sem dal v zlato in srebro. To mislim pustit na miru vsaj naslednjih 20 let.
Z ostalo polovico pa sem se tudi sam spraševal kaj naj. Za gemblanje z delnicah v tem balonu mi ravno ni.
Zato sem ta denar dal v stablecoine vezane na eur in usd in zdaj dobivam obresti 10-12%
10-12% na kakšno časovno obdobje?
Forum je zaprt za komentiranje.