Najdi forum

Kam z nahrbniki

Septembra se z boljšo polovico odpravljava v Turčijo. Nameravava zapraviti čim manj denarja in tako bova verjetno spala tudi na kakšni strehi hotela, dormitoriju in podobno. Zanima me kam naj dava nahrbnike preko dneva. Ali jih je varno puščati v penzionih npr. v recepciji ali se da najet kakšne omarice npr. na železniških postajah?

Res začetniško vprašanje ampak mi boste zelo pomagali s svojimi odgovori.

LP

Ko sem dopustoval v Antalyi, sva s punco velikokrat puscala prtljago v hotelih in nisva imela slabih izkusenj. Nasprotno. Vseeno pa bi na vajinem mestu imel potni list in denar ves cas pri sebi.

low cost filozofija ni najboljša filozofija.ravno sem rezerviral najcenjše slovensko zdravilišče, kjer so sami upokojenci.ker rabim mir in aktiven oddih – in ker nimam preveč denarja se temu reče kompromis.

vsekakor v omaricah na avtobusnih in železniških postajah.na recepcijah ne puščajte ničesar.spanja zunaj ne priporočam.v turčiji se dobe sobe v penzionih zelo poceni.

in seveda miren let v turčijo in nazaj.

KER LIFE IS A YOURNEY.LIFE IS MORE AS A YOURNEY.

http://freeweb.siol.net/svagel

Midva vzameva s seboj toliko opreme, da lahko eden nosi cel dan nahrbtnik za oba (količinsko). Drugače pa ne verjamem, da je to lahko problem. Vedno se najde kak kraj (recepcija, žel. postaja,…) kjer se ga da pustiti. Do sedaj še nikoli nisem imel problema s tem.

Ne obremenjuj se z malenkostmi, rešuj težave ko nastopijo.

lp

bv

Res je , ne paničarit, mislim pa da se tudi v kakem kafiču da pustit

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close