Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kam z miljoni ?!

Kam z miljoni ?!

No , ker sedmice ni bilo , pa ker bo TOKRAT tudi naturalizirana Primorka kupla srečko , he , he , me zanima, kam bi dali teh 360 neto miljonov , če bi jih dobili .

Nikitka ima že čist razdelano shemo porabe :)))

Jest bom iskrena…Sem premišljevala…
ampak kot prvo..
-se sploh ne zavedam kolk velik denarja je to!!
-privoščila bi sebi in otrokom ter jih opicanila od nog do glave v lepe cunje…
-nekaj denarja bi poklonila pediatrični kliniki za otročke bolne..oz. bi raje nabavila kak aparat,ki ga nujno potrebujejo…ali vsaj namenila del sredstev za nakup potrebnega….
-nekaj denarja bi dala svojim staršem….
-sebi bi kupila eno stanovanje nekje v bloku…
-sčasoma bi si kupila kak boljši avto( clio je zame čisto oki,pa še to ne novega..tisti starejši modle mi je všeč…)
Tko samo te želje imam…..ostali denar bi razdelila še na bančni račun obeh otrok,vsakemu posebej…..
Normalno bi hodila v službo..in živela neobremenjeno uha..kar nekaj časa…ekola….

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Če boš verjela ali ne , sem imela to že napisano. Pa sem zbrisala, ker nisem hotela dol spodaj kurit in koga prizadet, ki sem ga nehote izpustila, ker nisem vedela njegovih želja.

Tkole nekako je zgledalo:
Muci bi kupila stanovanje
Nikiti malo novo hiško za 4 osebe in živali
Brusku, on že ve kaj mu je trenutno najbolj nujno…
ježku, o tem bom z njim….
Janiju , da si že sedaj obstoječo hiško lepo uredi po svojih željah…
čebelici, hiško….

ostalim se opravičujem, ne poznam njihovih želja, bi mi povedali, pa bi bilo…

Na koncu pa bi nekaj rabila tudi za sebe, le toliko, da bi mi bilo malo mičkeno bolje !

Pa Lili bi zajček plačal poročno slavje za 150 oseb in 14-dnevno poročno potovanje v tropske kraje :))))

* * Mi štirje smo najlepši par :)))))))))

Bi !

Samo tok oseb, pa ne rabiš !

Kje so pa zdej, ko bi mogli kaj pomagat ?
A pol bi se jih pa kar tolko najdlo ?
Bi zajček odločil, kdo lahko pride in kdo ne, dijo mijo !

hihi Res jest sem jih mela le 35…pa še sama sva vse plačala..še poročni priči..sta plačali le poročno kosilo za 4 osebe…več pa nisva hotela bremenit..eko!

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Saj pravim, bo treba zreducirat !
Poroka je najlepša le v 4 ali pet komadov udeležbe, pa je ! Tko !

Aja..tropski kraji so bli pa toplice…he Zreče..jest pa že z lepim okroglim trebuščkom..dete je veselo brcalo,ko sem počivala ob bazenu..že kar vidno!
Opa..malo sem zašla..sory..gremo nazaj k lotu!

360 mio neto je tok dnarja, da dobiš ene 2.000.000 sit mesečnih obresti. Torej, kaj bi z denarjem:
Mami sem obljubila 15 okroglih mio (no pa še kakšnega bi primaknila), otrokom po 10, 10 bi jih namenila pediatrični kliniki ali onkološkemu inštitutu. Uredila bi si še tisti del svojega bivalnega prostora, ki še ni vredu. Šla bi na eno lepo potovanje z družino in potem bi vdihnila, ter denar vezala vsaj za 3 mesece, da se umirim. Pa odpoved bi v službi dala in začela na svoje!

In ker vem, da me zdele že grdo gledate, seveda prijatelji, tudi vas bi se spomnila.

Če pa čisto po pravici povem, pa ne bi nobenemu povedala da sem zadela. Glede na izpostavljenost, če imaš denar – izsiljevanja, ugrabitve…., je najbolje, da nihče ne ve, da ga imaš.

Loto pa zagotovo vplačam tudi ta teden.

Š:

Ti moje sonce , ti :))))

Zdaj sem se kar malo zresnila , ker točno vem , da ti tako tudi misliš – vse za druge , tebe pa na zadnje mesto , če glih kaj ostane !

No , Nikitka tudi ve , komu bi v prvi vrsti pomagala , samo to je takoooooo veliko denarja , da bi tudi zanjo še ostal lep kupček – za kmetijico in konjičke , živet pa od rente , uhhhh ……

Aja , zajči – Maričko bi preselili kam v dolino , bližje k nam , a ne ? Brusko bi pa Hondico dobil , kaj , pa ribarjenje ( z mano , seve ) na Nordcapu , muca ima tudi tako skromne željice , da ji ne bo treba glih taglavnega zadet – ma bi ji že mi pokazali , kako se zapravlja , he , he ….. ojejojejojej ….. ni za razmišljat ….

Nikitka – če zadanem dobi tvoja Maša zdravljenje v tujini!

Nikita… nekdo je včeri rekel… za pol leta vezat, da bi ta čas k sebi prišel in da med tem časom ne bi naredil kakšne p******. Jest bi naredil tudi tako. Potem pa…. nimam pojma :)))))

Jani bi ziher za en vikend povabil vse Tjavendanovce na….. en orenk piknik :)))))

Špela , jaz se bom zjokala , ampak čisto resno mislim !!!!!!

Veš , sej ni važno , da po vsej verjetnosti nihče od nas ne bo nič dobil , ampak že branje tega , kako bi vsak od vas rad komu pomagal , je tako lepo , da zaleže kot bi bilo dejanje tudi res storjeno !

Sem ponosna in srečna , da poznam take ljudi !

No , veš kaj – a samo na piknik ?!
Čist po Gorenjsko , he , he :))))

Nikitka pa bi RES poslala vabila vsem , že veste komu , da bi se najprej na enmu pikniku zmenli , kam bi jo sploh udarli po svetu . Pol pa – gremo , potovanje za vse ! To prvo.

Drugo – par mio v dobrodelne namene , ampak tudi o tem imam že svoje načrte – NIKOMUR denarja v roke ! Ker smo že videli , kako take razne organizacije poneverjajo . Recimo , da bi povpršala , katere naprave in inštrumente potrebujejo na pediatrični , pa bi jim potem to kupila.

Tretje – poskrbet za družino , očeta in bratca .

Četrto – kupit majhno posestevce na kmetih , ampak nič poljedelstva , samo konjereja , tako za zabavo in užitek.

Ostalo – vezat in RES DOBRO živet od rente. Kar pomeni , da bi si že s tem lahko privoščila taboljše zdravnike v tujini , če bi bilo treba ( če imaš denar , se tudi pri nas najdejo kar dobri ) , poskrbela bi seveda tudi za nekaj tistih , za katere vem , da so v stiski.

Nikitka še razmišla , aja , pa kakega terenca bi si tudi kupla ….

Ej.. Nikita, pa sej to sem mel v mislih.. to bi bilo presenečenje na pikniku nooooooooo… ti pa mene kuj z Gorencam.. uh

Jani ne bi dal n’č v dobro delne namene… s takimi stvaremi, se samo voluharji redijo 🙂

Jani Nč sekirat…ziher nisi čistokrven….!!
Muca ve da je Jani tanartabulši gorenjc….*********

Zajček… no zdej si pa.. naredila… zdej mam pa eno mičkeno solzico v očeh… res

Jani… je čist brez besed 🙂

No, v nasprotju z mojo sestro, ki pravi, da bi bila čist izgubljena kam z 300 milijoni, da bi bolj vedela kaj in kako, če dobi milijon, pravim jaz, da teh problemov ne bi imel.

Pač, si bi 300-krat podelil po en milijon, tega pa ni tako težko spi.kat a ne?

Brus ima tudi že shemo, le da jo bo zdaj še “učvrstio”

Zajček, jaz bo pa tebi kupil hišico iz korenja in posteljico iz detelje.

A veš. da je to pa res užitek brat.

Jaz še vedno obljubljam tisti piknik s topless kelnerji in kelnarcami.

Ja, Nikita, je tko !
Da pa ne bo nesporazumov, naj pojasnim tkole. Ni važno, niti nikakor ne delam heroja iz sebe in svojih dejanj. Resnica je, da tudi če sama nimam nič, bi krasno in lepo živela , najlepše mislim, z občutkom, da je nekomu boljše tudi zaradi moje geste. Vedno sem bila taka, mene osrečuje, če osrečim druge, pa če nimam niti cvenka ! Največ velja tisto v moji duši.

In zdaj konec okoli tega!

Samo zajček noče bit noter sam ):

Zajček tudi ve !! :))))))))

Ma enga zajca bi ti že našli , no :)))

Nikitka je sveto prepričana , da bi se zajcev pred hiško kar trlo

TO MI DELI :))))))))))))))))))))))))))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close