kam z družino za prvomajske praznike
Prlekija je bila meni vedno všeč. Tukaj imajo ugodne pakete za družine
http://www.apartma-pomurje.com/cenik.html
Koliko pa so stari otroci? Si želite kaj videt, spočit, zabavat, kopat? Vas kaj posebej zanima? Če imaš možnost, je fino, da je izlet povezan mal iz šolsko snovjo. Npr. če jemljejo Karantanijo, mal po Koroški. Če jih zanimajo živali, kakšen ZOO (Verona, Zagreb, Dunaj). Mogoče dinozavri pri Gradcu, tehnični muzej v Minhnu, Bavarski gradovi, Salzburg (Mozart), Dunaj (s predstavo z lipicanci), muzej Ferarijev (za fante) in San Marino…
Tisto je po moje itak provokacija.
Če pa ni, pa konec koncev ne vem, zakaj bi moralo bit nerodno nekomu,ki si lahko privošči precej nad povprečjem? Ampak pri Slovenčkih je že tko, da je zgleda treba potlačit vsakega, ki vsaj malce štrli iz povprečja …[/quote]
Jaz “Slovenček” se v tisto nisem obregnil zaradi zneska 3.000 €, ampak zaradi zadnjega dela stavka “ker si otroka tako želita”. Mislim, da je tudi druge bolj to zmotilo…
lp
Ah ma dajte nehat no, se obestite na vsako besedo. mogoče je pa to večletni projekt in imata otroka to že dalj časa v glavi. Ne verjamem, da so se včeraj pogovarjali, kam čjo it na dopust in sta se otroka zmislila, kaj pa če bi šli v disneyland…In konec koncev, če je denar zakaj pa ne, mi se tako naprimer odločimo za it v Čateške, mogoče ima kdo možnost tako it kamorkoli…
Mi pa prisegamo in radi dopustujemo v Sloveniji, da tako podpiramo naše gospodarstvo in pa turizem. Slovenija je lepa in potrebno je te lepote spoznavati. Letos smo se odločili da gremo z družino za prvomajske v Bovec. Z vremenom nam zaenkrat dobro kaže. Vzeli smo pa kar ponudbo od Tuša in sicer gremo v hotel Mangart, smo dobili 4x polpenzion in s kuponi oz. boni privarčevali 110€. Gremo pa sedaj čez vikend. Imeli bomo kar bolj športni konec tedna, kolesarjenje, sprehodi in mogoče če ne bo preveč toplo še en smučarski dan na Kaninu 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.