Kam z 21./4. mesečnikom?
Za 2-letnika bo najbrž zaradi atrakcij najbolj zanimiv Čatež, pa tudi 4-mesečnik se bo lahko kopal, saj je voda ogrevana. Bazenov pa ogromno, tako, da bo nekaj tudi za mamico in očita.
Glede namestitve lahko izbiraš med hotelom in kar lušnimi hišicami. Sem bila tam nekajkrat, če te še kaj zanima rada odgovorim.
Sicer so meni najbolj pri srcu Radenci, kjer zares vedo kaj je čistoča in urejenost.
lp hana
Hana,
predvidevam, da tudi če si v hišici, lahko koristiš hotelske usluge?
Ali meniš, da je bolje bivati v hotelu ali v hišici?
Mogoče je bivanje v hotelu bolj enostavno?
Predvidevam, da Radenci razen bazenov, nimajo toboganov ali kaj podobnega?
Kosva bili z možem še sama, sva hodila v Moravce, sedaj pa se nama zdi, da je to le prehuda razdalja.
Lep pozdrav, Irena.
Pozdravljeni!
Sedaj imam triletnika, na morju pa smo bili prvič z njim, ko je bil star 6 mesecev in to v šotoru. Ful lepo je spančkal celo noč in zjutraj se je kar sam priplazil iz šotora,……….Hodili smo v Paklenico-Stari grad pri Zadru…….možnost je tudi najem apartmajev ali pa bivanje v hotelu po kar zmernih cenah. Lep pozdrav in lep dopust vam želim
tako. Tudi jaz imam dva otroka, enega 4.leta in enega 1. leto. Vse leto že hodimo na morje v Pulo. Res je bolj daleč, vendar je plaža enkratna. So zelo lepi kotički in kamni kamor lahko zatakneš dežnik in narediš senco. Skale so v obliki betonskih plošč, res super. Nisem si mislila, da se da s tako majhnimi otroki lepo preživeti dopust.Okrog plaže so hoteli in potke po katerih se da prav lepo sprehajati in tudi sence je dovolj.Obstajajo tudi taki mali bazenčki, v katerih otroci prav lepo uživajo ,saj moja dva sta. lep pozdrav!
Forum je zaprt za komentiranje.