Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Kam z 2 letnikom?

Kam z 2 letnikom?

Pozdravljeni!

Ker je zima, nas vsaj misel na morje malo ogreje. Prosim za vaše izkušnje z majhnimi otročki (moj bo v času dopusta 2,5 let).
Lani smo bili na Rabu, (prvič s tamalim) v hotelu, tako da smo imeli hrano v restavraciji. Jedli bi lahko kolikor bi hoteli (zelo dobra samopostrežna ponudba), vendar je bilo zaradi našega energije prepolnega fantička to nemogoče. Pri mizi ni imel obstanka, tako kot tudi ne mamica in očka, saj sva ga lovila po celi restavraciji.

Letos smo se odločili za privat apartma, bomo kuhali sami. Ne morem se odločiti ali za Pag (mesto Pag) ali za Krk (Baška). Še nismo bili.
Kakšne so kaj plaže za otroke? Kakšne izkušnje imate s privat apartmaji? Ima kdo kakšen nasvet?! Ali preko agencije ali kar direktno na telefon z lastniki?
Kje na internetu še lahko najdem ponudbe privat apartmajev?

Nekaj sem jih sicer že pregledala. Prosim, če ima kdo kakšno koristno informacijo naj mi jo zaaupa!!!

Lep morski pozdrav!

Vita

Mi od kar imamo otroke vedno hodimo v apartmaje. Lani smo bili na Braču. Apartma sem našla preko adriatica.net (mislim, da je kar http://www.adriatica.net ). Tam poiščeš apartma po izbranih kriterijih – oddaljenost od morja, št. postelj…
Za večino apartmajev so na voljo slike, pri večini je tudi slika najbližje plaže.
Jaz sem se malo bala, da ne bo tako, kot je bilo obljubljeno, pa smo bili prijetno presenečeni. Zelo smo bili zadovoljni, za letos smo se pa kar z lastnikom dogovorili, da plačamo njemu direkt, ker pride seveda ceneje, saj vsaka agencija pobere svoj delež.

Lp Barbara

priporočam Krk, Malinsko; mi smo bili v novih apartmajih preko Ap Turizma, apartmaji s klimo, super zadevca, pa malo smo se vozili po otoku in je bilo 10 dnevnega dopusta prec konec…
lp

Najprej lep pozdrav. Naj povem, da smo tudi mi dolgo časa ugotavljali kam na dopust z zelo majhnim otrokom. Naš je imel prvič 4 mesece. Šli smo preko agencije in obljubili so nam apartma blizu vode – oziroma ob vodi in v enem nadstropju, ter z zaprtim vrtom. No od tega nismo dobili nič, zato zdaj letujemo vedno po nasvetu prijateljev ali znancev, ki so že bili na lokaciji. Otroci so naslednje leto zelo uživali v apartmaju ob plaži, z zaprtim vrtom in še blizu trgovine. Tako smo imeli vedno vse pri roki. Ni ti potrebno misliti kaj boš vzel na plažo, pač pa samo, kaj boš odnesel od doma. Lep pozdrav.

Plaža v Baški je enkratna, najlepša na otoku Krku. Je dolga in peščena,. postopno se spušča, tako da je za otroke zelo primerna. Je pa težava v tem, da ni sence, sonce pa ves dan treska. NUJNO potrebna VELIKA marela, osvežilna pijača in odhod v največji vročini. Drugače pa – enkratno!

Na Krku je lepa plaža z mivko tudi v Šilu (Krk). Spekli smo ogromno potičk. 🙂 Ne vem pa, kako je z namestitvijo, ker smo bili samo na izletu.

Z.

Mateja mi lahko zaupaš kje je ta kraj.

To je prav v mestu Pagu prav na plaži. Ampak da odkrito povem mi smo se naveličali, oziroma v sezoni je preveč “šundra”, ker je zraven tudi slaščičarna. Raje na kakšen malo manjši otok in malo bolj južno. Najbolje pa se je za en dan zapeljat na otok in malo raziskat – pred poletjem. Ponavadi so lastniki na otoku za prvomajske, lahko ti pa tudi kdo drug svetuje. Imam pa tudi naslov od te hiše, kjer smo mi bili. Če te več zanima povej.

Malinska je zelo lepa.Mi gremo v Porat to je malo izven Malinske.Hodimo pa v privat apartma,kjer so tako prijazni, da se počutiš kakor doma.Potem se pa malo vozimo po Krku,Baška je prekrasna, toda žal brez sence.Obvezno dežnik.Edino velika gneča je tam.

Mi smo bili lani z dvoletnim otrokom na Pagu (mesto Pag) v privat apartmaju, vendar se dol ne bi več vrnil. Je na Jadranu dosti boljših, lepših in otrokom primernejših plaž. Vsekakor ti svetujem KRK (če izbiraš med Krkom in Pagom). Je pa privat apartma vsekakor boljša rešitev, saj nisi odvisen od nikogar, svoj dopust pa si prilagodiš sebi in otroku. Apartma smo dobili preko adriatice, vendar te slika in podatki včasih zavedejo (npr. 300 m do morja=300 m do “rive”). Samo pazi, da ne dobiš za sosede kakšne poljake (saj sicer ne veš), ker potem ne boste spali ne vi ne otrok (življenje se začne ob 24.00).

Tudi mi hodimo raje v apartmaje iz istih razlogov kot vi. Poglej na stran apartmani-hrvatska.com
V Baški je plaža prodnata, tako da je tam idealno za mlade družine, na Pagu pa je odvisno kje si. Ni pa nikjer nobene pametne sence, ne v Baški in ne na Pagu.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close