Kam v Lj.na nedeljsko kosilo
Ni čisto v Ljubljani, ampak mi smo svoje cajte zelo radi šli na nedeljsko kosilo h Gorjancu na Brezovico: http://www.gorjanc.eu/
…odkar ne hodiš več k nam poceni jest.[/quote]
Pravzaprav je pri Jurmanu bolj problem to, da nisi postrežen. Mi smo vstali in šli, ker so kelnarji samo mimo nas hodili in se samo nekaj menili in prepirali. Ok, mizo smo dobili takoj, samo nimam časa ne volje, da bi čakal, kdo se nas bo potem končno usmilil in postregel. Pa, kot mi je znano, je to pogost pojav zadnje čase. Kelnarji pa ignorantski, da joj. Ravno prejšnji teden je prišel kolega čisto razkurjen, ko so čakali ko budale na kosilo (pa so imeli rezervirano). Skratka Jurman me se dolgo ne vidi!
…odkar ne hodiš več k nam poceni jest.[/quote]
Pravzaprav je pri Jurmanu bolj problem to, da nisi postrežen. Mi smo vstali in šli, ker so kelnarji samo mimo nas hodili in se samo nekaj menili in prepirali. Ok, mizo smo dobili takoj, samo nimam časa ne volje, da bi čakal, kdo se nas bo potem končno usmilil in postregel. Pa, kot mi je znano, je to pogost pojav zadnje čase. Kelnarji pa ignorantski, da joj. Ravno prejšnji teden je prišel kolega čisto razkurjen, ko so čakali ko budale na kosilo (pa so imeli rezervirano). Skratka Jurman me se dolgo ne vidi![/quote]
Zato so histericni in zivcni,drogirajo pa se,da zdrzijo urnike in tempo,ki jih od njih zahtevajo. Crtice kokaina ali speeda. Ste opazili na wc-ju modrikaste loci..menda se tezko potem najde zilo..ker tam v baru je tudi fuzinskih preprodajalcev cel kup in njihova stranka bi potrebo injiciranja rada opravila na wc-ju.
Pravzaprav je pri Jurmanu bolj problem to, da nisi postrežen. Mi smo vstali in šli, ker so kelnarji samo mimo nas hodili in se samo nekaj menili in prepirali. Ok, mizo smo dobili takoj, samo nimam časa ne volje, da bi čakal, kdo se nas bo potem končno usmilil in postregel. Pa, kot mi je znano, je to pogost pojav zadnje čase. Kelnarji pa ignorantski, da joj. Ravno prejšnji teden je prišel kolega čisto razkurjen, ko so čakali ko budale na kosilo (pa so imeli rezervirano). Skratka Jurman me se dolgo ne vidi![/quote]
Zato so histericni in zivcni,drogirajo pa se,da zdrzijo urnike in tempo,ki jih od njih zahtevajo. Crtice kokaina ali speeda. Ste opazili na wc-ju modrikaste loci..menda se tezko potem najde zilo..ker tam v baru je tudi fuzinskih preprodajalcev cel kup in njihova stranka bi potrebo injiciranja rada opravila na wc-ju.[/quote]
Do gosta nimajo pravega odnosa. Ali je zaradi droge, ali česa drugega, za gosta pravzaprav ni bistveno.Mi smo bili 2x tam (2. zato, da vidimo, če se nam je vse le zdelo; smo tudi precej slišali o tem). Tudi za jest ni prav dobro. Komaj povprečno.
Tudi sam lahko potrdim da imajo v Mačku zelo dobra nedeljska kosila, prijeten ambient in prijazno osebje. Hrana je bila odlične kvalite, prav tako pa tudi goveja in gobova juha. Glede na komentar, ki ga vidim zgoraj, se ne strinjam, saj so tudi ostali sorodniki in prijatelji potrdili da je hrana okusna in sveža. Sodeč po obiskanosti gostilne predvidevam, da so tudi ostali gostje enakega mnenja! Torej priporočam vsakemu da obišče omenjeno gostilno in se sam prepriča kako okusno je, mene sigurno vidijo ponovno 🙂 in to kmalu 😉
Forum je zaprt za komentiranje.