Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kam v Italijo po nakupe?

Kam v Italijo po nakupe?

Ti deluje avtorica kot nekdo, ki kupuje ali bi kupil Burberry? Nismo vse trophy wife.
[/quote]

Lubica, jaz sem res trophy wife:) Zato, ker svoj denar služim sama. Trenutno 3-5x toliko kot moj mož, ki ima res dobro plačo.

Je pa avtorica rekla, da bi kaj boljšega, tudi poslovno. Burberry plašč je ena taka stvar, ki spada v garderobo poslovne ženske. Če ga ne uničiš z ne vem čim, je itak večen.

Lubica, jaz sem res trophy wife:) Zato, ker svoj denar služim sama. Trenutno 3-5x toliko kot moj mož, ki ima res dobro plačo.

Je pa avtorica rekla, da bi kaj boljšega, tudi poslovno. Burberry plašč je ena taka stvar, ki spada v garderobo poslovne ženske. Če ga ne uničiš z ne vem čim, je itak večen.
[/quote]

A ti si ena tistih, ki misli, da mora bit plašč Burberry? Lepo te prosim. Če gledaš znamke v službi me res zanima v kaki službi to delaš, da folk ceniš po tem.

[/quote]

Burberry stil mi je prav grd. Vse nekaj križasto in drap , dolgocajtno.

Burberry stil mi je prav grd. Vse nekaj križasto in drap , dolgocajtno.
[/quote]

Za stare mame pač…. pa naše bosance, ti so tudi nori na njihove stare kolekcije, hehe.

[/quote]

Bi ti verjela, da si karkoli več kot čistilka, če ne bi sogovornikov obkladala z “ljubica”. Kultura ti je na psu, noben burberry tega ne spremeni. Sploh pa pokažeš svoj domet, ko ga moraš v outlet iskat in kupit 70 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} znižanega. Kakšna revščina je to potem od plače? Ali imaš keš ali ga pa nimaš. Da ga nimaš, si pokazala s sodelovanjem v tej temi. Ženska s tvojo plačo bi se morala pustit pedenat v Milanu, ne pa prebrane in prešlatane ostanke starih sezon v outletih kupovat. :)))) Ampak hvala za smeh za ta nedeljski večer. Bogatašinja, pa v outletih kupuje. :))) Ali eno ali drugo, bejba, obeh pravljic ne moreš prodat.

Lej, so ženske, ki se oblačijo fensi in spičijo jurja na mesec za garderobo – bog jim požegnaj. Nekoga, ki ne živi zato, da se lepo oblači, pošiljat v McArthurja, je pa res idiotizem prve klase.
[/quote]
Imam prijateljico, ki se zelo lepo in dobro oblači, ne vem, če ravno za jurja na mesec, pa vendarle. In čisto vse kupi v Ljubljani, je tu tudi kup nobel in dobrih štacun. V par trgovinah, kjer je stalna stranka, ima zmeraj popust.

V Modne dodatke Tina grem včasih spotom pokukat, ker objavljajo krasne stylinge na facebooku. Ampak kar primeš v roke, so neki umetni materiali, modeli pa za najstnice oziroma nekaj let čez. Bolj casual zadeve, nikakor ne nekaj, kar bi ženska lahko oblekla za v neko resno službo. Sama sem tam pozimi kupila dva puloverja in kapo, drugega nič. Včasih sem tam kupovala torbice, ker so imeli res super izbiro, zdaj je pa na račun cunj tega zelo zelo malo in tudi torbice več ne dobim.

V Modne dodatke Tina grem včasih spotom pokukat, ker objavljajo krasne stylinge na facebooku. Ampak kar primeš v roke, so neki umetni materiali, modeli pa za najstnice oziroma nekaj let čez. Bolj casual zadeve, nikakor ne nekaj, kar bi ženska lahko oblekla za v neko resno službo. Sama sem tam pozimi kupila dva puloverja in kapo, drugega nič. Včasih sem tam kupovala torbice, ker so imeli res super izbiro, zdaj je pa na račun cunj tega zelo zelo malo in tudi torbice več ne dobim.
[/quote]

Za resno službo je pa tole , tudi v Domžalah :

https://www.manufaktura.si/poslovalnice/

Znižano je tudi na nemškem amazonu. Ecco čevlji so na primer bolj ugodni kot pri nas. Da je ziher lahko prej v trgovini probaš.

[/quote]
No, tale zadnji stavek pa tudi mene zanima. Že zelo dolgo časa se sprašujem, kako je s temi Burberry plašči v svetlih bež odtenkih. Kako to sploh očistiš? Tudi v čistilnicah dostikrat madeže obravnavajo bolj površno.
Imam dva trenč plašča (ne Burberry), ki sta sicer super, ampak noro občutljiva. Hitro se umažejo rokavi, mimogrede se na parkirišču podrgnem ob kakšen prašen avto, enega sem polila s kavo, drugega mi je nekdo drug pošprical s sokom – imela sem srečo, da sta iz takih materialov, da sem se z madeži lahko ukvarjala sama doma in jih tako učinkovito očistila. V čistilnici mi jih namreč niso dobro očistili.

Ko vidim tiste Burberry plašče, se mi sicer zdijo lepi, ampak me kar zmrazi, ko pomislim na njihovo čiščenje.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close