Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Kam v Istri čez vikend, ko bo dež

Kam v Istri čez vikend, ko bo dež

Smo na morju v Puli, odprli sezono kampiranja v prikoli, včeraj in danes bilo božansko, od jutri do nedelje pa mraz in dež. Kam se dat z dvema otrokoma 9 in 6 let? Se zapeljemo kamorkoli. Samo da je fajn pa da nipredrago pa da res lahko zabijemo pol dneva tam.

Vaš link

če so vam muzejo predolgočasni 😉 : Vaš link

Akvarij

Hvala, ampak za muzeje pa mi ravno nismo. Kar se pa tiče akvarija sem pa lepo napisala, da ne bi kaj kar je predrago. 55 evrov za 3 ure? Vzameš še kaj za spit pa kak sladoled pa kaj malega za pojest pa si na 100 evrov. Hvala lepa, kar naj ga imajo, nas tam ne bodo videli za take oderuške cene.

Domov.

Mogoče res najboljše. Na Verudi so odprli javni bazen, tako so mi rekli. Nisem še bila in cen ne poznam. V hotelu Histria je bila lansko leto vstopnina 50kn za cel dan na osebo.

Tole je, po mojem mnenju, najboljsi nasvet. Ce mi je bilo kaj zoprno, ko smo bili se prikolicarji, je bil to dez in mraz med prvomajskimi. Ze ko so lepi dnevi, je se dosti vlage v zraku in zjutraj pa zvecer hladno, ce dezuje, je pa ziv obup. Mraz, pa blato zunaj, pa v dezju pod tus in na wc,… ne, hvala. Ok, ce je slaba napoved za en dan, pac potrpis, ob taki napovedi, kot je za naslednje dni, bi pa jaz ze imela spokano za domov. Saj se sezona sele zacenja, lepih dni bo se veliko 😉

Točno to sem pomislila. Pridite domov.

Meni tudi ni jasno, zakaj je v takem vremenu nujno bit v prikolici, sploh ker očitno ne veste, kaj bi počeli. A da se pavšal izkoristi?

Domov. Pa če ste res nameravali še dopustovati, na izlet.
Postojnska jama.
Škocjanske jame.
Room escape.
Zagreb živalski vrt.
Kakšen velik nakupovalni center.
Atlantis in kino zvečer.
Brez finančnih stroškov pa žal ne bo šlo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close