Kam v Grčijo?
No mi gremo pa čez 14 dni na otok Kos, sicer mesto Marmari hotel Nina. Zanima me če ma kdo izkušnje s tem hotelom? Kakšno je samo mesto Marmari a res zlo piha? Pa kak je z bankomati dol pa z rent-a-car-jem, se da kej dobit dol?? aja pa kr ne puznamo lih vlik kaj bi priporočal de si ogledamo, mugoč katere plaže majo kj več sence…
hvala za odgovore
Vodo je boljše piti ustekleničeno, cene ustekleničene vode so v Grčiji zelo nizke, tudi v lokalih je cena vode nizka.
Ne vidim razloga, da ne bi jedli sadja in zelenjave.
Pred nekaj leti na nekaterih bankomatih še ni bilo mogoče dvigati gotovino z Maestro kartico, lani pa sem na vseh bankomatih dvigoval gotovino brez težav. Provizija pri dvigu znaša 0,47€ za komitente NLB, za ostale banke pa ne vem.
Glede vetra in sence ti pa ne vem svetovati, gremo tudi mi letos prvič na Kos. Glede na izkušnje z okoliških otokov pa mislim, da zna biti na severu Kosa kar precej vetrovno in edina senca bodo senčniki ob ležalnikih na plaži.
Sem pa malo že gledal za rent-a-car, pa se mi zdijo cene prek inerneta kar precej visoke. Bomo rentali kar tam, kar verjetno v mestu Kos ne bo težko.
Tukaj je en link za rent-a-car, morda vam pride prav.
http://www.rentacar-guide.gr/links.asp?category=166
Forum je zaprt za komentiranje.