Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice kam v februarju?

kam v februarju?

Načrtujem počitnice konec februarja (do 10 dni) nekam v tople kraje. Hvala za predloge.

Tajska!
lepa-ugodna za 10 dni dobiš vizo na letališču!
Jaz bom konec Februarja tudi tam-lp

Mislim, da je Tajska defenitivno predaleč za 10 dni!!!! Saj greš skoraj samo obrnit dol…

Sprašuješ za počitnice v februarju? Mogoče Egipt ali pa kašni Kanarski…. Martina

sorry ampak zame ne spadajo kanarski pot tople kraje- tam je celo leto “pomlad”, Decembra na Tenerifi me je prav zeblo- v Egiptu zna pa tudi kar mrzel veter pihat čeprav je okoli 25 stopin.

priporočam za 10dni tudi -če želiš lenarjene ob plaži-
Dominikanska Republika – let 10 ur -transfer kratek do hotela. Kraj “Punta Cana”

Za 10 dni in februarja bi bilo krasno tudi na Maldivih toplo in ravno dovolj časa za kratke počitnice, mislim da je DOm , rep malo predaleč za 10 dni

hoila-
sem bila že na obeh destinacijah. Dom Rep. in Maldivi.
letiš v Dom Rep. samo eno urco del- transfer do hotela je pa prej- na Maldivih če ni otok blizu letališča se tudi lahko par urc z čonom pelješ.
lp

Hvala vam za predloge.
V egiptu sem že bila letos januarja in me je res malo zeblo ko je veter pihal, ampak potapljanje je bil pravi užitek. Maldivi še pridejo na vrsto, ker so v planu za drugo leto. Bom pa malo pogledala za dom.r. kaj se najde. Kaj pa zelenortski otoki – otok sal?
Lp Klavdija

A lahko zvem, kolk stopinj ima morje v februarju in ali se sploh kdo kopa ( razen potapljačev ) ???

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close