Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Kam sploh še na potovanje

Kam sploh še na potovanje

Afrika – bolezni, aids, ugrabitve, terorizem,
Amerika me ne zanima
Kitajska – smog, umazanija, nevljudni do turistov, ne znajo jezikov
Tajska in ostale tam – vedno več nasilja nad turisti, o katerem se ne piše
Južna Amerika – vojno stanje
Evropa – polna priseljencev, napadi
Mehika se v zadnjem času sooča z vse večjo stopnjo ugrabitev. V obdobju od januarja do oktobra letos so policisti obravnavali 1700 ugrabitev, kar je za 38 odstotkov več kot lani.

Ugrabitve turistov v Mehiki niso posebnost, a podrobnosti le teh pogosto ne pridejo v javnost.
Kam še sploh?

Zate je bolje, da ne greš nikamor. Mi pa potujemo marsikam.

Ostati za svojimi štirimi stenami in s strahom brati novice o vseh grozodejstvih, ki se dogajajo po svetu (ne boš edini/a)

Jaz pa ravno iščem poceni letalske karte na black friday ;)) se že veselim poletov

Na katerih straneh iščeš?

Meni je še vedno najbolj všeč Evropa. Ne mesta, temveč narava, z lastnim prevozom in v lastni organizaciji.
Sicer pa tudi Rusija zna biti zanimiva, sploh Sibirija, Skandinavija, Indija, Japonska, Aljaska, Kanada, Čile, pa tudi Argentina ali Brazilija (izven večjih mest).

Več potovanj pomeni manj zaplankanosti, ksenofobije in ostalih fobij.

------------------------------------------------------------------------------------------------------- [i]Do what you can't.[/i]

Meni je še vedno najbolj všeč Evropa. Ne mesta, temveč narava, z lastnim prevozom in v lastni organizaciji.
Sicer pa tudi Rusija zna biti zanimiva, sploh Sibirija, Skandinavija, Indija, Japonska, Aljaska, Kanada, Čile, pa tudi Argentina ali Brazilija (izven večjih mest).
[/quote]

Evropa za lastnim prevozom – do nedavnega da, a če je > 1000 km sem ugotovil, da je bolje nizkocenovnik + rent-a-car (pridobim 2 dni – pot tja in nazaj), stroški pa podobni ali celo nižji

Na katerih straneh iščeš?
[/quote]

Ja vsako družbo posebaj pregledam

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close