kam spada pa AVON
Ne razumem vašega vprašanja. Med kaj naj uvrščam Avon?
ZANIMA ME KAKO JE UČINKOVITO LASERSKO IN VAKUMSKO ODSTRANJEVANJE STRIJ V KOZMETIČNIH SALONIH ALI PODOBNIH STUDIH? SLIŠALA SEM DA JE KOMBINACIJA OBOJEGA ZELO UČINKOVITA. KAJ MENITE VI? IMA KDO IZKUŠNJE Z TEM? KAKO SI LAHKO JIH NAREDIM MANJ VIDNE DOMA. UPORABLJALA SEM VICHIJEVO IN ORIFLEMOVO KREMO PA NIČ. SEDAJ UPORABLJAM MANDLJEVO OLJE Z VITAMINI. SLIŠALA SEM DA POMAGA DOMAČ JABOLČNI KIS? BI MORDA POMAGALE KREME ZA OBRAZ Z KOLAGENOM? NAJ VAM ŠE OVEM DA SEM STARA 20 LET NIKOLI NISEM VELIKO SHUŠALA ALI SE ZREDILA. IAMM DOBRO POSTAVO IN SO ME TUDI VABILI ZA MANEKENKO. AMPAK TE STRIJE ME ŽIVCIRAJO. Z NJIMI NE MOREM NIČ. IAMM JIH VELIKO PO HRBTU STEGNIH BOKIH IN RITI. ZGLEDAM KOT ATLAS REK. PROSIM NE MI REČ NAJ SE Z NJIMI SPRIJAZNIM SAJ TO NE GRE IN TUDI SLIŠALA SEM DA SO SE JIH NEKATERI POČASI ZNEBILI. KJE V MARIBORU DELAJO TO?
NAJLEPŠE HVALA ZA VAŠ ODOGOVOR.
Srije.
Več o tem kaj sploh so strije in na kakšen način se jih lahko odstrani si preberite na strani
Iz domače lekarne je meni poznano ognjičevo mazilo katero omili strije, jih ne odpravi.
Sprašujete še za terapijo vakumom. S pomočjo vakuma vam lahko terapevtka ob nepravi uporabi strije močno razvleče. Če pa s pomočjo vakuma lahko omilite strije mi ni znano.
Strije lahko omilite s pomočjo laserja, ultrazvoka.
Strij 100% odstraniti na žalost ni mogoče.
S pomočjo ultrazvoka gladimo predel strij 10minut. Priporočljivo je, da predhodno nanesemo kolagen in ga ročno vtremo, nato pa z gelom in ultrazvočno sondo drsimo po koži. Po večkratni ponovitvi se nam strije omilijo.
Pri laserju pa vam z laserskim žarkom omili videz strije. Prav tako je potrebno postopek ponoviti večkrat.
Ne morem govoriti o tem koliko procentov boste lahko omilili strije, ker je to odvisno od posameznika do posameznika ter od stopnje in starosti strij. Ampak za 50% bi pa morali omiliti strije.
Cene imajo saloni in ordinaciji zelo različne.
Kam spada kozmetika Avon?
Vsaka kozmetika je namenjena določeni ciljni skupini potrošnikov.
Profesionalan kozmetika je namenjena salonski uporabi terapevtom, in ima veliko večji procent aktivnih sestavin kot pa kozmetika za domačo uporabo. Zato se tudi ta kozmetika ne more kupiti v maloprodajnih trgovinah niti je ne morejo kupiti posamezniki pri distributerju ampak je za uporabo le te kozmetike potrebno več znanja.
Kozmetika Avon ni namenjena salonski uporabi terapevtom temveč končni uporabi potrošnikov.
Forum je zaprt za komentiranje.